Pagina's

donderdag 24 juni 2010

Joehoe...

Wil jullie even zeggen dat ik meer voor de buis hang, in de tuin werk of gewoon lekker niks doe. Oh ja, mijn werk niet te vergeten ;o)
Ik ben niet echt een voetbalfan, maar de WK en EK volg ik toch altijd wel. Zelfs de wedstrijden waar Nederland niet in mee speelt. Jammer dat ik buiten geen tv heb :-p
Maar het gaat hier goed. Zodra ik weer wat heb gefreubeld zal ik dit zeker plaatsen.
Genieten jullie een beetje van het heerlijke weer? Ik wel hoor!
Tot de volgende keer!

zondag 6 juni 2010

En al wat plantjes...

... die ik eigenlijk in hanging baskets wilde doen in de veilingkisten gezet. Niet alles is naar mijn zin... er moeten veeeeel meer potjes in andere maten bijkomen en natuurlijk nog leuke andere dingen om het een beetje gezellig te maken. Ook het oude schilderstrapje moet nog een verfrissend kleurtje krijgen.
Ook staan de kisten op steentjes. De fruitboer raadde me aan de kisten te schilderen als ik ze buiten wilde zetten. MAAR dan gaat juist het mooie eraf! Dus dan maar 'op blokken'. Die vallen straks ook niet meer op... hoop ik.
Het begon net te spetteren, dus waarschijnlijk zal ik vandaag weer aan een kaartje beginnen...

zaterdag 5 juni 2010

Allemaal 'rommel'...

Ik heb vandaag foto's gemaakt van de spulletjes die ik de afgelopen weken heb gekocht. Het is echt van alles wat. De veilingkisten, die straks gevuld zullen zijn met plantjes en kleine snuisterijen. En wat dacht je van de wasstamper met de wasknijper? Het groene wasrek wil ik niet die kleur houden, maar moet nog een wit verfje krijgen. De oude koffiemolens om straks een plaatsje in de keuken te krijgen. Het fototoestel uit de jaren 1920-1930, samen met het fotomapje met oude foto's. Herken je de dames op de foto? De kandelaars die voorzien waren van een €-prijsstickertje, maar wel een oude look hebben. De Libelles uit 1934. En dan de kinderstoel... uit de Ruilwinkel... de oude kruiken... en dan als topper de babyweegschaal. Ik ben vroeger zelf nog op zo'n versie gewogen. En dan dit koopje... de bakelieten telefoon... voor een eurootje. Lang leve de rommelmarkten en de Ruilwinkel... en internet natuurlijk :o)