Pagina's

zondag 31 oktober 2010

Een muis!


Hele andere kleuren dan dat ik de laatste tijd gebruik, maar absoluut niet minder mooi. Het is een oude, waarschijnlijk een hele oude lijn van Three bugs in a rug. Hij kwam uit mijn voorraad...Het stempeltje is een Whipper Snapper en natuurlijk weer ingekleurd met Distress Ink. Ik heb de randen van het papier gedistressed met Distress Ink en daarna met een distresstool van Tim Holtz de randen 'geschaafd'. Dit geheel volgens sketch opgeplakt.
 

De sketch mag je natuurlijk ook gebruiken, maar link je me terug ;o)


Distress Ink: - tattered rose - victorian velvet - mustard seed - chipped sapphire - walnut stain - black soot -
Stempel: Whipper Snapper CY849 Mouse with flowers, Imaginisce 
Papier: Three bugs in a rug Tinkled pink

Fijne zondag!
Groetjes Carla

zaterdag 30 oktober 2010

Op de fiets....


Een kaartje gemaakt met Penny Black egel op de fiets. Ze blijven leuk, die PBtjes!
Ik heb het papier wederom gedistressed met Distress Ink en op elkaar geplakt. Verder heb ik één strookje geponst met een Martha Stewart-pons. De tekst is van Elzybells. Helaas is Elisabeth gestopt en dus niet meer te bestellen.

1 november: Ik had de kaart geplaatst bij de Saturday Penny Black Challenge... alleen had ik weer niet goed gelezen zag ik net... Er moesten zigzagjes in zitten en die zitten er niet in.... Dan maar een nieuwe maken ;o)

Distress Ink: - tattered rose - aged mahogany - peeled paint - chipped sapphire - walnut stain - black soot -
Stempel: Penny Black 2881J Hedge delivery, Elzybells tekststempels
Papier: BasicGrey Granola
Pons: Martha Stewart scallop dot

Ik wens je een fijne dag!
Groetjes Carla

zondag 24 oktober 2010

Pimp my.....


Deze agenda heb ik gekocht bij de HEMA.... Maar om het eerlijk te zeggen niet mijn kleur. Maar makkelijk voor het werk en ook gelijk om mijn privé-dingen er in te zetten. Makkelijk met insteekhoezen (voor foto's) waar ik losse papiertjes in kan doen. En toen lag 'ie hier op tafel en dacht daar ga ik wat mee doen.... Het is me gelukt ;o)



Ik heb foto's van internet gehaald en samengevoegd om een leuke foto te creëren die ik als voorkant wilde gebruiken voor de agenda. Verder wat met Distress Ink gewerkt en vrolijke lintjes. Het papier wat ik gebruikt heb is.... ja hoor BasicGrey Cappella. Ik kan er niet genoeg van krijgen ;o)

Bedankt voor je bezoekje!
Groetjes Carla

Bloemen

Deze kaart gemaakt voor de challenge van Cards & Things Challenge gemaakt.

Stempels: HeroArts
Distress Ink: - walnut stain -

Papier: BasicGrey Cappella

Groetjes Carla

zondag 3 oktober 2010

With thanks


Voor deze kaart weer een printje gebruikt... moet toch echt de stempels weer gaan gebruiken ;o) Ik heb een foto gebruikt van internet van Night Owl Vintage.
Ik heb het papier bewerkt met Distress Ink. Ik heb bij deze kaart walnut stain gebruikt. Bij de vorige kaart had ik vintage photo gebruikt welke ik iets te gelig vind worden. Het papier heb ik volgens sketch opgeplakt en afgewerkt met de bloemetjes, het kantje en de tekst. De tekst zit tussen 2 oude knopen in die met scrappersfloss aan elkaar zitten.

Distress Ink: - walnut stain -
Afdruk:
Stempel: Elzybells
Papier: BasicGrey Cappella


Fijne zondag allemaal!
Groetjes Carla