Pagina's

maandag 28 februari 2011

Get well wishes


Een beterschapskaartje voor de vader van een vriendin van me. Hij heeft een nieuwe heup gekregen en hopelijk zal hij door dit zustertje snel weer opknappen.

Het stempeltje is van Elzybells en ingekleurd met Distress Ink. Het labeltje heb ik ook gedistressed en een klein stukje kant erachter geplakt. Het papier is van BasicGrey. De kaart is afgemaakt met de bloemetjes en de blaadjes.

Stempel: Elzybells
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - bundled sage - black soot - peeled paint -- barn door -vintage photo - walnut stain -
Blaadjes: Crealies CL CS 11
Bloemen: FLP013

zondag 27 februari 2011

Hallo kleine vent


Gisteren ben ik naar een kraamborrel geweest. Ik had een cadeaukaart gekocht en ik kon natuurlijk niet alleen met de cadeaukaart aankomen, dus heb ik er snel wat bijgemaakt. Colin, de baby die 4 maanden terug te vroeg was geboren groeit en doet het goed, zoals dat gezegd wordt. Dus hier is Devon, de grote broer die Colin vooruit trekt.

Eindelijk dit stempeltje eens gebruikt. Het is (natuurlijk weer) een 'Eline Pellinkhofje'. Het plaatje gestempeld, ingekleurd met Distress Ink en daarna uitgeknipt en met 3Dkit opgeplakt. Het papier is van BasicGrey. Ik heb ook nog eens stiksel gemaakt in het scrappapier, maar de draad brak steeds en daardoor heb ik het draadje uitgehaald en zitten de gaatjes er natuurlijk nog wel in. De randen heb ik gedistressed met Distress Ink.

Stempel: Eline Pellinkhof EC0106, EC0110
Distress Ink: - walnut stain - vintage photo - tattered rose - antique linen - peeled paint - chipped sapphire - black soot -
Papier: BasicGrey Oliver

zaterdag 26 februari 2011

Roses are red...


Weer wat met de Eline's huis-stempels gemaakt. Één en al eenvoud. Een scrappapiertje, een postzegel uit een scrappapiertje geplakt een een afdrukje van de roosjes en deze op de 'kaart' geplakt. Ik moet zeggen dat het kaartje in het echt mooier en rechter is dan op de foto...


Stempel: EC0120, EC0121
Distress Ink: - vintage photo -
Papier: PB7028

maandag 21 februari 2011

Happy!... en weer wat links gevonden


Ik heb deze Magnolia ingekleurd, welke het is weet ik niet. Wat een nadeel is het toch dat er op de verpakking van Magnolia geen nummer of naam staat om deze te benoemen op mijn blog ;o) Maar even verder over het kaartje... Ik heb de Multi frame die uitgestanst en met Distress Ink gekleurd aan de randen. De bloemen en blaadjes heb ik op de rand geplakt met 3D-kit.

Stempel: Magnolia
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - worn lipstick - dusty concord - faded jeans - vintage photo-
Papier:
PK9072
Stanzen: MFD020
Bloemen: FLP006, FLP011


Ik heb mijn oude lay-out weer terug gezet en deze maar voor zover het kan in orde gemaakt  ;o)

zondag 20 februari 2011

GRRRRRRRR...

Heb ik weer hoor.
Ben weer van alles aan het proberen om een andere layout te krijgen.
Dacht ik dat alles goed stond.... Mis ik al mijn links... Ik heb er echt geen één meer.... grrr.
Ik ga die allemaal wel weer opzoeken... Nu effe rust.

Veel liefs


Ik had het plaatje van het knipvelletje nog en wilde deze ook op een kaart doen...  Ook wilde ik deze Creatable gebruiken, maar wist niet goed hoe. Ik heb een geel/wit lintje gedistressed en deze door de openingen gerijgd. Het gras heb ik met potlood getekend en het plaatje opgeplakt. Als laatste is de tekst gestempeld.

Stempel: EC0096
Distress Ink:  - vintage photo -
Knipvel: 3DHM022
Papier: PK9072
Creatable: LR0155
 

Fijne zondag!
Groetjes Carla

vrijdag 18 februari 2011

Party!


Weer al een feestje? Deze bakker heeft een taartje gebakken.
Ik heb het papier van Eline's huis gebruikt en verder afgemaakt met de Creatable. En kleine bloemetjes op de tak geplakt.

Stempel: HM9128
Distress Ink: - broken china - tattered rose - antique linen - fired brick - vintage photo - faded jeans -
Papier: Eline's huis PB7028
Creatable: LR0151

En met het opschrijven van de kleuren Distress Ink zie ik dat de taart niet eens af is gekleurd hihi... Niemand over gehoord ;o)

donderdag 17 februari 2011

Schattig meisje


Zit ze er niet schattig bij? Ze zit echt op rozen...

Ik heb het papier gedistressed met Distress Ink. Het stukje kant opgeplakt en daarna de roos nogmaals uitgeknipt en met 3Dkit opgeplakt. De stempelafdruk van Magnolia ingekleurd en met 3Dkit op de roos geplakt, zo dat het net lijkt alsof ze erop zit. Verder heb ik de bloemetjes en blaadjes uitgestanst en opgeplakt.

Stempel: Magnolia
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - vintage photo - broken china - faded jeans - walnut stain -
Papier: Eline's Old Fashioned Nursury PB7030
Bloemetjes/blaadjes: FLP006, FLP011

woensdag 16 februari 2011

Hoera


Deze vrolijke 'Queen' heeft iets te vieren, vandaar dat ze zo uitbundig is ;o)
Het papier heb ik op de kaart geplakt en de bovenste laag heb ik gedistressed met de Tim Holtz-distresser. De ring is een nieuwe Creatable. Ik heb de bloemetjes van de kerstster (floral punch) gemaakt, welke je normaal alleen voor de kerst zou gebruiken. Maar ik vind het een uitdaging om iets te laten zien wat  voor kerst ontworpen is, maar dan ook gewoon gebruikt kan worden. En dat is dus ook met deze roze bloemetjes. En natuurlijk de takjes erbij geplakt... En het stempeltje is van de Eline's huis-serie.

Stempel: Magnolia, EC0121
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - spun sugar - worn lipstick - walnut stain - vintage photo - dusty concord - mustard seed- wild honey - black soot -
Papier: Eline's Old Fashioned Nursury PB7031
Creatable: LR0152
Bloemetjes/takje: FLP013, FLP004


Fijne dag!
Groetjes Carla

dinsdag 15 februari 2011

Geboortetrein


Deze kaart zag ik in een andere versie op de picturetrail van Anja. Omdat je toch moet laten zien wat er zoal met die leuke vogelhuisjes gemaakt kan worden heb ik deze in mijn stijl nagemaakt.
Het treintje is gemaakt van het vogelhuisje waar de bovenkant van af is gesneden. Verder heb ik het kaartje afgewerkt met de vlaggetjes en teksten van Eline Pellinkhof.

Stempels: EC0106, EC0107, EC0108
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - spun sugar - worn lipstick - walnut stain - vintage photo - peeled paint
Papier: Eline's babies roze PB702
5

Creatable: LR0147

Bedankt voor je bezoekje!
Groetjes Carla

maandag 14 februari 2011

Speciaal voor jou!


Weer dat lieve bakkertje wat ik niet kon laten liggen. Ik heb het hele leuke nieuwe papierbloc Eline's Old Fashioned Nursury, de blauwe versie gebruikt. Een stukje kant op het papier geplakt en het geheel afgemaakt met de tekststempel, de bloemetjes en de tak.

Stempel: HM9428, CS0844
Distress Ink: - pumice stone - vintage photo - aged mahogany - broken china -
Papier: Eline's Old Fashioned Nursury PB7030
Creatable:LR0150

zondag 13 februari 2011

Noël is geboren!


Een collega heeft een zoontje gekregen, Noël.  En hebben wij, als collega's onder elkaar deze slinger gegeven als felicitatiekaart. De collega's vonden het een leuke slinger en aan de achterkant hebben ze hun naam of wens voor de kersverse ouders gezet.

 
 

Stempels: EC0106, EC0107, EC0108
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - peeled paint - black soot - chipped sapphire - vintage photo -

Papier: PB7024

Postcard


Eindelijk, eindelijk, eindelijk heb ik de stempels en het papier van Eline's huis gebruikt. Het is even wennen wat je ermee moet doen, maar gelukt! En dan alles nog een 'oude look' geven wat helemaal te gek is. Ik ga er zeker meer mee maken.

Stempels: EC0119, EC0120
Distress Ink: - walnut stain -
Papier: Eline's huis PB7028


Fijne zondag!
Groetjes Carla

zaterdag 12 februari 2011

Speciaal voor jou


Wat zijn ze toch leuk he die vogelkooitjes van de Creatables? Ik heb de kaart hier in combinatie met een vogel gemaakt. Alles weer een beetje oud gemaakt met Distress Ink. Ik denk dat ik bijna geen kaart meer zonder Distress Inkten kan maken... verslavend ;o) Verder wat oud kant en een leuke tekststempel gebruikt.

Distress Ink: - walnut stain -
Creatable: LR0147, LR0148, LR0150
Papier: BasicGrey Curio

Vintage 'lady'


Dit lieve meisje is haar eigen aan het verkleden uit de oude verkleedkist. Leuke stempel met grote hoed en ingekleurd met Distress Ink in een vintage look. Alles is een beetje gedistressed en op elkaar geplakt.

Stempel: Snoesjes HM9427
Distress Ink: - spiced marmelade - scattered straw - vintage photo - walnut stain - peeled paint- black soot -

Papier: BasicGrey Curio
Creatable: LR0150

vrijdag 11 februari 2011

Home sweet home


Deze kaart gemaakt met de leuke vogelhuisjes-Creatable. Heel simpel door de Creatables te stanzen uit het scrappapier en dan op te plakken op bijpassend papier. Bloemetjes uitstanzen en er opplakken... Oh ja, en de tekst Home sweet home stempelen.

Stempel: ELine's huis EC0121
Distress Ink: - walnut stain -
Papier: BasicGrey Curio
Creatable: LR0146, LR0151

donderdag 10 februari 2011

Kom je op mijn feestje?


Dit leuke bakkertje is een stempel van Snoesjes. Een lekker eigenwijs koppie heeft hij. Het papier wat ik gebruikt heb is het blauwe bloc van Eline's babies. De tekststempel is van Marianne design.

Stempel: HM9428, CS0844
Distress Ink: - chipped sapphire - scattered straw - peeled paint - fired brick - black soot - frayed burlap -
Papier: Eline's babies PB7024
Creatable: LR0151

Allemaal snoesjes


Deze Snoesjes zijn vrolijke heertjes en dames die stoer of juist tuttig over kunnen komen. Het felle papierbloc Summerfun past dan ook heel goed bij deze serie. Leuke knipvellen voor een vrolijke kaart en de leuke tekststempels voor verschillende gelegenheden.

 

Stempel: CS0844
Knipvellen: 3DHM0021, 3DHM0022, 3DHM0023, 3DHM0024
Papier: PK9073

Creatable: LR0151
Bloemen: FLP002