Pagina's

dinsdag 31 mei 2011

Hoera een jongetje


Afgelopen weekend zag ik dit lieve afdrukje nog liggen en ben het gaan inkleuren... natuurlijk weer met Distress Ink. Het papier is van Prima, wat hebben ze mooi papier in deze lijn zeg! Het kantje is een restje en de knoopjes zijn uit de oude doos. Nu nog wachten totdat ik het kaartje kan versturen naar een jongetje die een broertje krijgt... en natuurlijk hun ouders.

Stempel: EC0106, EC0110
Distress Ink: - tattered rose- antique linen - wild honey - walnut stain - chipped sapphire - bundled sage - black soot - peeled paint -
Papier: Prima Marketing Madeline 'Skyward'

Fijne dinsdag!
Groetjes Carla

zondag 29 mei 2011

Music saves my soul Saturday


Music saves my soul Saturday is een wekelijks terugkerend item op de blog van Marcea. Deze week wilde ik ook 'meedoen'. Omdat ik van vele soorten muziek hou heb ik iets van Pearl Jam uitgekozen (Black).


Ik ga zo nog even aan de freubel...
Fijne zondag!

Liefs Carla

woensdag 25 mei 2011

Nieuw op mijn blog...

Vanaf vandaag staat er een webshop op mijn blog. Ik wil daar mijn kaarten gaan verkopen voor een heel goed doel. Wil je meer weten? Kijk dan even hier...

Groetjes Carla

dinsdag 24 mei 2011

Opkikkertje


Omdat ik het zo'n leuk idee vond om het vorige 'snoepkaartje' te maken heb ik er nog één gemaakt, maar nu een opkikkertje.

Het zustertje en voorschrift zijn van Elzybells. Twee restjes BasicGrey, de bloemetjes en de Creatable swirl maken het kaartje af.


Stempel: Elzybells
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - spun sugar - worn lipstick - vintage photo - black soot - walnut stain -
Papier: BasicGrey Stella Ruby
Bloemen: EK Succes
Swirl: Creatable LR0116

Groetjes Carla

maandag 23 mei 2011

Gefeliciteerd


Restjes, restjes en nog eens restjes.
Een heel klein kaartje kwam hieruit... Je moet wat met de restjes, toch?

De witte kaart was een restje, waardoor de maat 7x16 cm is geworden.
Het BasicGrey scrappapier heb ik daarop aangepast.
Het randje bewerkt met een Martha Stewart pons en met Distress Ink.
Het afdrukje is van Eline Pellinkhof en deze wederom weer ingekleurd met één Derwent kleur. Ik heb nog de tekststempel gebruikt van Eline's huis.
De blaadjes en bloemetjes opgeplakt en voor de hartjes van de bloemen heb ik Glossy accents van Inkssentials gebruikt.Dit is heel leuk om iets te accentueren, maar werkt ook prima om kleine dingetjes te plakken. Het lijkt zelfs metaal vast (op papier) en laat echt niet los ;o) En natuurlijk heb ik het meisje op een klein stukje kant laten zitten.
Het kant is overigens ook gelijmd met de Glossy accents.

Stempel: Eline Pellinkhof EC0117, EC0120
Derwent Coloursoft: - 640 -
Distress Ink: - walnut stain -
Papier: BasicGrey Cappella
Bloemen: FLP013
Blaadjes: CL CS11

Rand: Martha Stewart

Fijne dag!
Groetjes Carla

zondag 22 mei 2011

Snoepkaartje


Om mijn voorraad aan te vullen voor de komende verjaardagen zag ik plots dit leuke ideetje voorbij komen op internet.Ik heb er een extra vouw in het onderste gedeelte gemaakt, zodat 'ie verstuurd kon worden.

Het piratenmeisje eindelijk gebruikt (lag maar te wachten ;o)...) en zeer eenvoudig ingekleurd met één Derwent kleur. Het papier zijn 2 kleine restjes van BasicGrey, bewerkt met een Martha Stewart pons. De bloemetjes zijn gemaakt met een Creatable. Ik heb de bloemetjes met Distress Ink een kleurtje gegeven en meeldraadjes binnenin vast gemaakt.
En omdat het zondagmorgen is en ik geen Merci-reepjes in huis heb zal ik het voorbeeld even zonder moeten laten zien. De reepjes komen in het uitgesneden gedeelte naast het piratenmeisje. Je kunt er ook een bonbon in doen hoor, maar de reepjes zijn makkelijker om op te sturen.

Ook heb ik het kaartje mee laten doen met de challenge op het Derwent-blog

Detail van de bloemetjes

Stempel: Nellie Snellen YORE001, Elzybells (tekst)
Derwent Coloursoft: - 640 -
Distress Ink: - walnut stain -
Papier: BasicGrey Cappella
Bloemetjes: LR0145
Blaadjes: CL CS11

Fijne zondag!
Groetjes Carla

zondag 15 mei 2011

Born to shop!


Daar ben ik dan met een gewoon zomaar kaartje... Geen idee wat ik vanmiddag ging maken, maar het is gelukt.
Ik zal een sketch bij Clean & Simple en dacht daar kan ik vast wel wat mee doen. Het afdrukje en tekst zijn van Elzybells.

Stempel: Elzybells
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - spun sugar - worn lipstick - peeled paint - chipped sapphire - broken china - vintage photo - walnut stain -
Papier: Prima Marketing Sparkling Spring Collection


Met de geboortekaartjes ben ik nog bezig... De baby is (gelukkig) nog niet geboren ;o) Normaal begin ik met een opdracht veel vroeger en dan is het als je er 'zin' in hebt. Maar nu is het 'moeten'. Maar het gaat goed komen hoor. Ik hoop dat het baby'tje toch wel snel zal komen, want voor de aanstaande moeder is het wel heel zwaar.

Tot gauw!
Groetjes Carla