Pagina's

vrijdag 30 november 2012

Roses are Red


Lief plaatje geprint... lang leve internet... en deze met het vrolijke papier van Eline Pellinkhof afgemaakt tot een kaart.

donderdag 29 november 2012

Gefeliciteerd


Gefeliciteerd!
Ik moet er aan wennen, maar niet ontevreden.Een totaal andere kaart dan dat ik normaal maak. Geen vintage photo Distress Ink, maar peeled paint op de randen...

dinsdag 27 november 2012

Theelichthouder


Theelichthouder gemaakt voor een lief iemand zodat ze altijd aan mijn collega's en mij denkt. Ik ben een hele zondagmiddag bezig geweest, maar het resultaat mag er zijn.
De laatste foto is als het kaarsje brandt... De rand van het glaasje komt mooi uit, zodat je het gezicht van het meisje heel mooi ziet.


Als je hier klikt kom je op de tutorial van de theelichthouder. Heel goed uitgelegd en makkelijk te maken.

Fijne dag!
Liefs,
Carla

zondag 25 november 2012

Cadeaulabel


Afgelopen vrijdag heb ik na 27 jaar een klasgenote van de middelbare school terug gezien. Wat was dat leuk zeg! Zij woont al vele jaren in Florida, maar was voor 10 dagen in Nederland. Samen met een andere vriendin (en nog andere bekenden van haar) was er een ´meeting´ in haar vroegere woonplaats. Na de middelbare school nooit meer contact gehad, maar dankzij de sociale media hebben we elkaar weer gevonden.
Ik heb samen met Jeanine, onze vriendin een Hollands snoeppakket gemaakt met o.a. stroopwafels en oud Hollandse snoepjes er in. Het kaartje wat hierboven staat had ik aan het ingepakte pakket gedaan.

Fijne zondagavond!
Groetjes Carla

vrijdag 23 november 2012

40 jaar in dienst...


Een collega is 40 jaar bij de zaak en ik heb voor haar een kaart gemaakt.

Het is als ik het zo bekijk weer een heel simpel kaartje.
Papier gedistressed, stempels van de Eline's huis serie en het takje en het getal 40 uitgestanst.
Het papier is van Prima marketing.

zaterdag 10 november 2012

De bruidstaart

Gisteren had ik het taartpuntje laten zien welke ik voor het bruidspaar heb gemaakt waar wij, mijn zus en ik een bruidstaart voor hadden gemaakt. Nu is hier de taart....



vrijdag 9 november 2012

Getrouwd!


Dit kleine taartpuntje heb ik gemaakt als felicitatie voor het bruidspaar waar we een bruidstaart voor gemaakt hebben. We (mijn zus en ik) gaan de taart zo afleveren, dus kan nog even geen foto plaatsen.
Ik zal later een linkje naar de taart plaatsen zodat jullie mee kunnen genieten. Je kunt natuurlijk altijd naar de taarten kijken die we gemaakt hebben als je rechtsboven op mijn blog op het taartje klik (of op deze zin)

Ik moet tevens in dit bericht even mijn excuses aan jullie aanbieden dat ik er niet zoveel ben en (soms) niet eens kom reageren. Ik wou dat ik meer uren in een dag had of misschien wil ik wel te veel :-(
Tot snel!


dinsdag 6 november 2012

Baby


Ik had zin om met de spullen van Eline wat te gaan doen. Maar ik heb geen baby's in de buurt, ook niet te verwachten. Maar die lieve figuurtjes en papiertjes blijven me trekken. En ineens bedacht ik me dat een collega van me oma is geworden. Dus voor haar aan de slag gegaan.
Aan de binnenkant van de kaart heb ik 3 vlaggetjes 'gespannen' en daar de naam Sem op gestempeld.

De inspiratie is opgedaan bij Blogblom, zij heeft een stijl in het kaarten maken waar ik graag naar kijk.

zondag 4 november 2012

Een zomaar kaartje


Gisteren naar de Kreadoe in Utrecht geweest en toen ik er heen ging hoopte ik dat ik inspiratie op ging doen. Nou ik heb heel veel leuke dingen gezien. En ik als kaartenmaakster loop de 'kaartenstandjes' voorbij, maar zoek mijn vertier in de leuke stands van de scrapwinkels.
Wat een walhalla is dit voor mij, die internet als grote vriend heeft wat betreft leuke scrapspullen. Mooi papier, gave stempels en gewoon heerlijk zomaar tussen al dat moois rondlopen. Ik kan je zeggen dat ik genoten heb. Natuurlijk ook een aantal fotootjes geschoten om de leukste voorbeeldjes niet te vergeten als ik weer thuis ben.

En............ ik ben er mee aan de slag gegaan. Echt mooie stempels van Glitz, die verkocht werden voor een spotprijsje (als je het 'bonnenboekje' had gekocht, ik heb mijn euro eruit van het boekje hoor!). Ook had ik mooi papier gescoord en heb ik vandaag ook gebruikt.
Ik ben een label gaan maken met wat papier, stempels en kantjes.


Gebruikte materialen:

.*. Stempel: Glitz .*. Distress Ink: - aged mahogany - peeled paint - .*. Papier: Prima marketing 'Tea-Thyme' .*. Rest: Bloemetje en kantjes