Pagina's

zondag 29 juni 2014

Hoera


Afgelopen week nog een kaart gemaakt, maar helemaal vergeten te plaatsen.
Deze Hoera-kaart is voor allerlei gelegenheden te gebruiken. Gemaakt met het leuke fleurige My Minds Eye papier en wat petrolachtige kleuren cardstock.
De tekst is uiteraard weer gemaakt met de Silhouette.

Afgelopen week weer leuke afdrukjes gekregen en daarmee wil ik heel graag aan de slag. Dus dat wordt weer lekker kleuren met mijn Distress Ink :-)

Mijn hobbykamer krijgt steeds meer vorm en is 'bijna' af... Maar ik zie echt wel verandering. De gordijnen liggen nog in de tas en wachten totdat ze onder het naaimachine kunnen. Nu nog alle spullen van beneden naar boven doen en uitzoeken. Maar dan krijg je weer andere ideeën en ga je weer met de boormachine, schroef en verf aan de slag. Komt het ooit wel af? ;-)

De regen is hier vanmorgen al gevallen en terwijl ik dit typ kijk ik naar buiten en regent het nog of weer. Maar binnen genoeg te doen, dus mij hoor je absoluut niet klagen. Vanmiddag nog even werken en vanavond voor de buis om hopelijk te gaan genieten van een spannende wedstrijd van het Nederlands elftal.

Ik wens iedereen een hele fijne dag!
Groetjes Carla

zondag 15 juni 2014

Gefeliciteerd met je rijbewijs... aangepast bericht :-)


Soms ben je aan het surfen op internet en dan kom je van alles leuks tegen. Zo ook dit bestandje. Heel eenvoudig gemaakt, maar door het distressen heeft het toch een leuk effect gekregen... Ik wou dat ik nu voor mijn rijbewijs geslaagd was :-D

Er zal vandaag waarschijnlijk nog wel meer uit mijn machine rollen...

En ja hoor... ik heb het bericht even aangepast omdat ik ook al een blauwe rijbewijs-kaart klaar had. Ik heb 'm hieronder geplaatst.


Fijne dag!
Groetjes Carla

vrijdag 13 juni 2014

Kiepauto-kaart


Mijn lieve kleinkindje Dwayne wordt zondag 3 jaar, een lekkere stoere man.
Hij is helemaal gek van kranen en trucks. Dus ik ben gaan zoeken naar een truck en dit leuke modelletje gevonden. Niet wetende dat 'ie zo leuk was nadat ik de beschrijving had gevonden. Het is een echte kiepauto waar de laadbak los van zit en kan kantelen. 


Nadat het kaartje in elkaar was gezet ben ik bezig gegaan met de naam en verdere tekst.
Lekker stoer in oranje :-) Ik denk missie geslaagd. Ik hoop dat hij 'm ook leuk vind. 


Fijn weekend!
Groetjes Carla

maandag 9 juni 2014

Trouwkaartje


Vanavond nog even aan de freubel gegaan en deze card-in-a-box gemaakt. Het is zo leuk om deze 'doosjes' te maken.
Verder heb ik nog andere bestandjes gekocht, zodat ik nog meer variaties kan maken. Leuk, leuk, leuk!

Verder ben ik druk met mijn hobbykamer. Ik moet zeggen dat het al op gaat schieten. De muren en het schilderwerk zijn klaar. De meubeltjes ben ik op dit moment aan het schilderen. Ik zou het met acrylverf doen, maar dat was niet zo'n succes. Dus ik ben toch maar aan de krijtverf gegaan :-) En hierna komt het moeilijkste: het inrichten zodat alles zo praktisch mogelijk is. En dan heb ik zelf nog een probleem. Ik wil het niet bomvol zetten met kasten of planken/kastjes/rekjes aan de muur. Hoe ik dat ga oplossen? Geen idee... Ik zal het straks wel zien.

Tot snel!
Groetjes Carla