zondag 14 december 2008

Xmas-engeltje

Dit engeltje gemaakt met een Olliestempel en Clippunch.
Kleur de afdruk in en plak deze op een restje donkergroen (ColorCore karton Forest). Zorg dat er een randje omheen komt van ongeveer 1 mm.
Scrappapier snijden op 8.75 x 12.5 cm. Dit scrappapier plak je op kerstrood karton van 9 x 12.75 cm. Je hebt dus een randje van ongeveer 1 mm. rondom het scrappapier.

Pons nu de Clippunch-figuurtjes uit en rijg deze aan een kerstrood lintje en plak de gouden letterstickertjes erop.
Maak dit lintje aan de achterzijde vast op 2 cm. vanaf de bovenkant en verdeel de Clippunch-figuurtjes netjes op dezelfde afstand van elkaar. Plak de stempelafdruk schuin op het scrappapier en bevestig daar met een bradz een lintje en 2 bloemetjes aan vast.
Plak dit geheel op een donkergroene (ColorCore karton Forest) dubbelgevouwen kaart van 20 x 13.75 cm.
Ik heb het donkergroene karton nog een beetje opgeschuurd, zodat het een leuk effect heeft.
Succes!

En nog een wijnfleslabel

Het 2de wijnfleslabel is gemaakt. Heel leuk om te doen. Ik moet zeggen dat deze al makkelijker te doen was dan de 1ste. Nu nog de wijn erbij en dan als verrassing weggeven. Ik vind het een leuk cadeautje aan de fles.

Merry Christmas


Cheyenne ging ook een kerstkaart maken en vroeg of dat in speciale kleuren moest zijn. Heb haar gezegd dat zij de kaart zo kon maken, zoals zij dat wilde maken. Totaal anders kerstig dan dat we gewend zijn :-D

Wijnfleslabel

Dit is een probeersel om de fles leuk aan te kleden. En voor het eerste exemplaar is het goed gelukt. Oefening baart kunt, dus de volgende moeten nog leuker worden.