zaterdag 27 december 2008

Zit net te kijken...

Ik zit net te kijken naar wat ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Dat was niet echt veel. Maar in december heb ik genoeg items gemaakt. Ik hoop dat dit een tijdje door blijft gaan.

Snoeppot

Omdat Fred vandaag jarig was, heb ik snel nog even een klein cadeautje voor hem gemaakt. Een snoeppot met lintjes en een klein kaartje. Het kaartje lijkt op een ouderwets luciferdoosje. En natuurlijk nog wat aanvulling gegeven voor in de snoeppot.

Ollies Happy new year


Deze drie kaartjes gemaakt met de Ollies. Allemaal met die leuke sneeuwpop... Ik denk dat 'ie een beetje mijn favoriet is :-)


Deze kaartjes zijn makkelijk te maken. Ik heb deze 3 kaarten uit één scrapkarton gehaald van ColorCore. Dus gesneden op 10 cm. breed en de vouw bovenaan gemaakt. De hoogte van de kaart is 13.5 cm., dus alles past makkelijk in een A5-envelop.
Ik heb er een scrappapiertje en lintje met strikje opgeplakt en natuurlijk de stempelafdruk. Ook een doodle langs de rand van de kaart is altijd leuk.

Happy new year!

Vandaag de laatste scrapkaartjes afgemaakt. Ik heb hier het stempelafdrukje van Eline Pellinkhof ingekleurd met stiften, makkelijk en snel.
Oh ja, het papier is gesneden op 10 cm. breed en de hoogte van de kaart is 13.5 cm. (vouw zit aan de bovenkant van de kaart) Scrappapiertje op de kaart geplakt en wat doodles aangebracht. Alles afgemaakt met een lintje, het stempelafdrukje en de tekst.

De laatste loodjes

Ik ben aan de laatste kaarten bezig, heb de fijne feestdagen er maar afgehaald en alleen Happy new year toegevoegd. Ik zal ze zodra ik klaar ben op de foto zetten. En dan toch maar eerder beginnen aan de kaarten van de volgende kerst ;-)

Fijn weekend!