dinsdag 13 januari 2009

Een award gekregen

Deze award van Jacqueline gekregen... Ik ben zeer vereerd :-)

The rules are:
You have to give this award to five people and link to their blogs. They in turn most pass on to 5 people and link back to the person they received the award from. So here's my 5, enjoy ladies and boys.

Waar ik verslaafd aan ben?
1. Mijn dochter
2. Creatief bezig zijn
3. Lekker eten
4. Internet 'aflopen' om maar weer nieuwe ideetjes op te doen op de blogs
5. Mijn vrije tijd... is veel te weinig :-( . Dus wat ik heb benut ik zo goed mogelijk

Ik geef de award door aan iedereen die creativiteit in zich heeft en daar plezier aan beleefd. Wil je 'm hebben? Neem 'm alsjeblieft mee. Het is je gegund!

Happy birthday!

Justin is bijna jarig en krijgt een kaartje van me. Ik heb weer een afbeelding van de Stampies gebruikt ingekleurd met Derwent-potloden en dit op een uitgestanst figuur van de Nestabilities geplakt. Afgemaakt met de tekst. Ik heb hiervoor gebruikt Quickutz Abigail en Phoebe. En natuurlijk de strik ook nog om de kaart gestrikt.

Hoera... in bad ;-)


Deze kaart gemaakt met ColorCore karton en alles een beetje vast zitten naaien met de naaimachine. Dat is wel even wennen hoor... totaal anders dan in stof naaien hoor! Het stempelafdrukje is van de Stampies... Lagen vanmorgen al vroeg op de deurmat (is weer een hele nieuwe leuke serie van hoor ;-)). Het kaartje afgemaakt met de letters hoera van het alfabet 'Moxie' van Quickutz.