Pagina's

dinsdag 30 juni 2009

I'm still alive...

Ik ben er nog hoor. Maar druk met van alles en nog wat. Dus even geen kaartjes van me al wil ik er wel een paar afwerken. Ik kom terug! ;o)

zondag 14 juni 2009

Ik zat me net te bedenken dat ik nog een paar leuke ideetjes heb gemaakt met beschrijving erbij.
Hieronder staat de eerste.... de anderen zullen volgen :o)

I was thinking about some 'old' projects which I've made with a description. Here's the first one... but only in Dutch.

Giftcard holder

Geen saaie cadeaubon meer, maar tegenwoordig hebben ze van die leuke, soms zelfs hippe giftcards die je als geldcadeautje kunt geven. Wat is dan leuker om deze in een leuke verpakking te doen. Zo heb je een kaart en een envelop inéén.

Benodigdheden:
Roze en bruine cardstock, restje BasicGrey Sugared Luscious, Penny Black-stempel (2361K Ecarte, Splits, Pirouette), 50 cm. bruin lint, bloemetjes en bratz.

Werkwijze:
Snij het roze cardstock op 8 x 26 cm. Ril het cardstock op 10.75 cm., 11 cm., 22.25 cm. en op 22.5 cm. Snij het bruine cardstock op 8 x 4.5 cm. Maak in het midden aan de bovenkant van dit kartonnetje een halve cirkel met een ponsje.
Van een ander restje bruin maak je 'golfjes' en dit plak je aan de binnenkant van de kleine 'flap'.
Plak het lint met dubbelzijdig tape vast op de kaart. Let op: niet op de voorkant van de grote 'flap'.
Stempel één danseresje op een karton van 6 x 4.5 cm. en kleur deze ook in. Met stempelinkt ga je langs de randen van het kaartje. Plak het vervolgens op een restje roze cardstock van 6.5 x 5 cm. en daarna op bruin cardstock van 7 x 5.5 cm.
Dit kaartje plak je op de kleine 'flap' over het lint heen. Werk het af met 2 bloemetjes, die vast gezet zijn met bratz op het stempelafdrukje.
Het bruine cardstock, waar je het halve rondje hebt uitgehaald plak je aan de binnenkant van de kaart aan de randjes vast. NIET helemaal dichtplakken, omdat de giftcard er dan niet meer inpast ;-) Knip van het restje scrappapier een paar bloemetjes uit die aan elkaar vast zitten en plak dit op het net opgeplakte bruine karton. Strik nu het lintje dicht en je bent klaar. Vergeet je GiftCard er niet in te doen ;-)

Succes!
Groetjes Carla

Oh ja, en hier nog de GiftCard-holder open gefotografeerd.


woensdag 10 juni 2009

Hoera!

Dit muisje is zo lief... Ik moest er een kaart mee maken.

This little mouse is so cute.... I've had to make a card with it.

zondag 7 juni 2009

Marriage


Twee bijna dezelfde kaartjes. Het kaartje moest in een ballon passen... daarom is het de bovenste kaart geworden. Achter het afdrukje zit een geldenvelopje.

Almost two the same cards. The card has got to fit in a balloon... that's why we choose the upper most card. After the stamp there's an envelope for money.

woensdag 3 juni 2009

Award

Deze award van Marijke gekregen... Dank je wel!
En de award geef ik door aan iedereen die 'm wilt meenemen...
Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.

maandag 1 juni 2009

Partytime

Een vrolijke kaart, met niet al te veel frutsels... Of er een tekst op moet? Daar twijfel ik over... dus misschien volgt er nog wel een update.

A cheerful card. I don't know if I'll put a text on it... maybe there'll be an update.

Beautiful Flowers



Enkele mooie planten uit mijn tuin. En als de zon er op schijnt krijg je natuurlijk wel hele mooie kleuren op de foto's ;-)

Some beautiful plants of my garden. And when the sun is shining on them you'll get very beautiful colors on the photo's ;-)

Detail of Ramon's card

Omdat Ramon zijn gezichtsvermogen steeds verder achteruit gaat heeft zijn tante gevraagd of ik een 'voel'kaartje wil maken. Ik heb het hondje in 3D opgeplakt en dan hoop ik dat hij het kan voelen. Daarom zijn ook de letters met QuicKutz uitgestanst... zodat hij de tekst kan voelen.

Because Ramon's sight becomes less his aunt ask me to make a card so he can feel some details. I've made the dog in 3D, so I hope he can feel it. That why I made the text inside with QuicKutz.... so he can feel the text!