zondag 14 juni 2009

Ik zat me net te bedenken dat ik nog een paar leuke ideetjes heb gemaakt met beschrijving erbij.
Hieronder staat de eerste.... de anderen zullen volgen :o)

I was thinking about some 'old' projects which I've made with a description. Here's the first one... but only in Dutch.

Giftcard holder

Geen saaie cadeaubon meer, maar tegenwoordig hebben ze van die leuke, soms zelfs hippe giftcards die je als geldcadeautje kunt geven. Wat is dan leuker om deze in een leuke verpakking te doen. Zo heb je een kaart en een envelop inéén.

Benodigdheden:
Roze en bruine cardstock, restje BasicGrey Sugared Luscious, Penny Black-stempel (2361K Ecarte, Splits, Pirouette), 50 cm. bruin lint, bloemetjes en bratz.

Werkwijze:
Snij het roze cardstock op 8 x 26 cm. Ril het cardstock op 10.75 cm., 11 cm., 22.25 cm. en op 22.5 cm. Snij het bruine cardstock op 8 x 4.5 cm. Maak in het midden aan de bovenkant van dit kartonnetje een halve cirkel met een ponsje.
Van een ander restje bruin maak je 'golfjes' en dit plak je aan de binnenkant van de kleine 'flap'.
Plak het lint met dubbelzijdig tape vast op de kaart. Let op: niet op de voorkant van de grote 'flap'.
Stempel één danseresje op een karton van 6 x 4.5 cm. en kleur deze ook in. Met stempelinkt ga je langs de randen van het kaartje. Plak het vervolgens op een restje roze cardstock van 6.5 x 5 cm. en daarna op bruin cardstock van 7 x 5.5 cm.
Dit kaartje plak je op de kleine 'flap' over het lint heen. Werk het af met 2 bloemetjes, die vast gezet zijn met bratz op het stempelafdrukje.
Het bruine cardstock, waar je het halve rondje hebt uitgehaald plak je aan de binnenkant van de kaart aan de randjes vast. NIET helemaal dichtplakken, omdat de giftcard er dan niet meer inpast ;-) Knip van het restje scrappapier een paar bloemetjes uit die aan elkaar vast zitten en plak dit op het net opgeplakte bruine karton. Strik nu het lintje dicht en je bent klaar. Vergeet je GiftCard er niet in te doen ;-)

Succes!
Groetjes Carla

Oh ja, en hier nog de GiftCard-holder open gefotografeerd.