zondag 15 november 2009

Hoera!


Een mini kaartje met een mini Magnolia. En deze weer eens ingekleurd met mijn Derwent potloden.A small card with a small Magnolia stamp. I've coloured the print with Derwent pencils.

Derwent Coloursoft: - 040 - 170 - 180 - 250 - 270 - 310 - 440 - 450 - 480 - 510 - 590 - 640 -

Sterkte!Omdat er wat zieken om me heen zijn en ik heb moeilijk vind om een gepast kaartje te vinden heb ik een mooie stempel op de Kreadoe in Utrecht gekocht. De stempel is groot, maar heel goed in delen te gebruiken. En dat heb ik dus ook op de kaartjes gedaan. Mooie, maar ook zeker gepaste kleuren heb ik voor deze kaartjes gebruikt in de bruin en paarstinten. De afdrukken gedistressed met Distress Ink.Because there are some ill friends I've made some cards, because it's difficult to find the right cards I like. I've bought this big stamp at the Kreadoe in Utrecht. You can use the print in parts. I've distressed the prints with Distress Ink.


Distress Ink: - dusty concord - walnut stain -

Kreadoe

Gisteren met Henriƫtte naar de Kreadoe gegaan in Utrecht. Was heel gezellig! Toen ik thuis kwam bleek mijn buit niet groot te zijn... echt niet hoor! Wat heb ik gekocht: een heattool, een paar stempels, (scrap)papier en ja hoor zelfs knipvellen... van Eline Pellinkhof en Vera de Muis. Nu maar hopen dat ik ze ook echt ga gebruiken :oD
En natuurlijk weer een aantal leuke mensen gezien, maar ook een paar gemist die er ook rond gelopen hebben. Maar het was ook zo groot ;o)

Henriƫtte, bedankt voor de leuke dag!