Pagina's

woensdag 24 februari 2010

Een jongetje en grote broer

Dit kaartje heb ik gemaakt met het blauwe 'babyblok' van Eline Pellinkhof. De baby heb ik ingekleurd met Distress Ink. De randjes van het papier zijn gedistressed en op sommige plaatsen beïnkt. Verder afgemaakt met de tekststempel 'slaap kindje slaap' en 'special delivery'. Het afdrukje is met foam vastgeplakt.

Distress Inks: - tattered rose - worn lipstick - antique linen - stormy sky - chipped sapphire - black soot -Dit is een klein kaartje van 8 x 8 cm. Ik heb een deel van een stempel gebruikt van het poppetje met het karretje. En ik heb de tekst 'ik word grote broer' er opgeplakt met foam.

Distress Inks: - tattered rose -antique linen - stormy sky - chipped sapphire - scattered straw - frayed burlap - walnut stain -

dinsdag 23 februari 2010

Niet 1, niet 2, maar allemaal :-D

Ik heb de nieuwste Distress inktjes binnen hoor... ze zijn per 'koerier'' bezorgt. Bedankt Diana!
Ik wil nu nog tijd hebben om er mee te werken. Maar ga er vanavond zeker tijd voor maken.

Oh ja en de Distress inkten zijn al te koop bij Stampingback... Kijken bij inkten en dan staat helemaal bovenaan: Nieuwe kleuren... ik zie dat er al heel veel uitverkocht zijn.

zondag 21 februari 2010

Special delivery


Weer een roze kaartje... Moet toch eens aan het blauwe papierblok gaan beginnen. Ik heb kleine stukjes papier gedistressed en op een roze kaart geplakt en dit afgemaakt met een paar bloemetjes en takjes.


Distress Ink: - tattered rose - antique linen - worn lipstick - peeled paint - black soot -

zaterdag 20 februari 2010

Welcome little one

Weer een lief zoet kaartje van Eline Pellinkhof. Ik heb hier gebruik gemaakt van het bijpassende papierblok. De randjes van het gescrapte papier heb ik gedistressed en het poppetje heb ik aangekleed met het papier. Verder alles afgemaakt door de bloemen te stempelen en uit te knippen en met 3Dkit op te plakken. Oh en natuurlijk de vlaggetjes niet te vergeten ;o)... zeker heel erg leuk om te gebruiken.

Distress Ink: - tattered rose - antique linen -

woensdag 17 februari 2010

Jippie!

Ja hoor ik heb de Distress Inkten... nog niet in huis, maar hopelijk wel zeer binnenkort. Ze zijn al wel gekocht... gewoon hier in 'the Netherlands' hihi. En die waren dus rechtstreeks vanuit 'the USA' naar 'the Netherlands' gekomen. Ik ga nu maar duimen dat ze zaterdag op mijn hobbytafel liggen ;o)
Jullie horen van me.

dinsdag 16 februari 2010

Een stukje taart?

Taartpuntje gemaakt met een malletje van Eline. Aangekleed met een stempel van een lief babytje en met de bloemenstempel. Afgewerkt met een lintje rondom het doosje.

Distress Ink: - tattered rose - antique linen - worn lipstick - peeled paint -

maandag 15 februari 2010

Nieuwe Distress Inkten!

Ja hoor... ze komen er aan en wat zijn ze mooi.
En ik heb er stiekem al mee mogen werken :o) Écht een aanvulling op de bestaande kleuren. Geen nieuwe kleuren, maar kleuren die er gewoon heel mooi allemaal tussen passen....
Ik wil ze! Ik wil ze! Ik wil ze! Nou dat zegt genoeg he :o)

Ze gaan deze week verscheept worden vanuit 'the USA', dus nog een klein beetje geduld en dan hebben we ze hier ook.

It's a girl!


Wat kan je leuke dingen met de nieuwe stempels van Eline Pellinkhof maken zeg! En ik, die de plaatjes altijd al heeeeeeel erg leuk vond heb nu de stempeltjes ontdekt. Nu alleen nog maar wat meer tijd.... en baby's om dit voor te maken. Ik heb het bijpassende papierblok gebruikt, waarvan de kleurtjes natuurlijk helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Distress Ink: - tattered rose - worn lipstick - victorian velvet (yes, a brand new color :o)- antique linen- shabby shutters - peeled paint -

zaterdag 13 februari 2010

Happy birthday!


Deze kaart een beetje gedistressed met kleuren, maar ook aan de randjes. Deze Piggy lijkt een beetje vies, maar dat komt doordat ik met de blendingtool over het gehele plaatje ben gegaan en zo een 'oudere look' heb gecreërd



This card is a little distressed. On the edges, but also the colors This piggy lookslike dirty. With the blendingtool I've create an 'old look'.


Inks: - tattered rose - antique linen - mustard seed - peeled paint - dusty concord - faded jeans - tea dye - walnut stain -

donderdag 11 februari 2010

Piggy

Deze vrolijke Piggy is gemaakt in combinatie met Fontana. Verder heb ik er Creatables bij gebruikt en BasicGrey's Sugar Rush.

Inks: - tatered rose - antique linen - mustard seed - spiced marmelade - peeled paint -broken china - faded jeans - dusty concord - walnut stain -

zondag 7 februari 2010

On a fench


De derde kaart alweer voor vandaag... nou ja van dit weekend dan.

Magnolia gecombineerd met Blossom Punch. En natuurlijk weer ingekleurd met Distress Ink.


Magnolia combinated with Blossom Punch and as usual coloured with Distress Ink.

Inks: - tattered rose - antique linen - mustard seed - dried marigold - spiced marmelade - fired brick - broken china - frayed burlap - walnut stain

Eindelijk....

Ik ben er nog hoor!
Alleen weer druk gehad en nog ziek geweest en nu ben ik weer ziek. En dan je eigen zo belabberd voelen en weinig kunnen doen. Maar ik moet toch mooie voorbeeldkaarten maken voor de bezoekers van mijn blog ;o) Er staan er inmiddels al 2 onder dit bericht.
Maar ik ga in de komende dagen nog meer kaartjes maken, zodat ik daarna weer lekker kan rusten. Oh en dan niet vergeten dat ik ook nog moet werken en een hele lange cursusdag heb :oD en gewoon te weinig tijd.

Slaap lekker

Dit vrolijke kaartje is ook met een stempel van Eline Pellinkhof gemaakt, ingekleurd met Distress Ink. Ik heb de randjes van de bovenste 3 stukjes scrappapier gedistressed met de distresser van Tim Holtz en later geinkt op de randjes. De sterren heb ik gemaakt met Clippunch en wat scrappersfloss. Het geheel afgewerkt met dewdrops en een knoop.

This cheerful card is also made with an Eline Pellinkhof-stamp, coloured with Distress Ink. I've distressed the edges with the distresser from Tim Holtz and inked it on the edges. I've made the stars with Clippunch and some scrappersfloss. Finished withsome dewdrops and a button.
Inks: - tattered rose - antique linen - mustard seed - frayed burlap - walnut stain -

Smile

Dit vrolijke kaartje heb ik gemaakt met een 'aankleedstempel' van Eline Pellinkhof. Elke keer kan je het meisje andere kleertjes aangeven. Ik heb de kleertjes gestempeld op het bijpassende papier en verder afgewerkt met BasicGrey's Bittersweet. En het overige ingekleurd met Distress Ink. Afgemaakt met Clippunch en strasssteentjes.

This cheerful card is made with a 'dressup-stamp' of Eline Pellinkhof. Everytime you can dress this girl with other clothes. I've stamped the clothes on the 'dress up'-paper and finished the card with the BasicGrey's Bittersweet. Coloured with Distress Ink and finished it with Clippunch and some strass.Inks: - tattered rose - fired brick - aged mahogany - antique linen - peeled paint - tea dye - walnut stain -