Pagina's

zaterdag 24 juli 2010

Verdrietig....


24-7-2003 - * 24-7-2010 *
Ik ben verdrietig... Vanavond hebben we Dizzy, onze kat in moeten laten slapen, op de dag dat hij 7 jaar is geworden. Precies twee weken geleden was hij niet meer zoals anders toen ik hem buiten zag zitten... waarschijnlijk aangereden. Ben een paar keer met hem naar de dierenarts geweest maar niks was duidelijk waar de pijn zat. Wel was duidelijk dat dit niet de Dizzy was die hier normaal in en om het huis liep. Medicijnen waren ook niet echt goed voor hem. Dus toen nog een paar keer telefonisch contact met de dierenarts gehad wat verder te doen. Omdat hij vergrootte pupillen had kon het ook zijn dat hij een verhoogde bloeddruk had en daarom zo vreemd deed. Dus gisteren naar de waarnemenende dierenarts gebeld (die wel een bloeddrukmeter in het bezit heeft) en met deze een afspraak gemaakt om bloeddruk te meten. Dit is voor vandaag afgesproken. Je moet alles uitsluiten en voor jezelf ook weten dat je de beste keuze hebt gemaakt. Hij moest daar blijven en ze gingen hem observeren en waarschijnlijk homeopathisch behandelen als dat kon. Dit omdat andere medicijnen geen baat hadden.
Vanavond geïnformeerd hoe het met hem was. Maar de dierenarts zei eerlijk tegen me dat het er echt niet best uit zag voor hem. Oeps!!... Daar had ik natuurlijk wel opgerekend maar wilde ik niet horen. Hij had hersenletsel, wat ze ons vanmorgen ook al hadden gezegd omdat hij bepaalde trekken had die daarbij hoorden. Waar het letsel door is gekomen weten we niet. Het kan zoals ik al zei een aanrijding zijn, maar kan ook een hersentumor die op de één op andere manier verkeerde contactjes heeft gemaakt of hij kon een vergiftigd diertje gegeten hebben (muis of mol of iets dergelijks).
Dus de conclusie was dat het beter voor Dizzy was om hem in te laten slapen... helaas.
Rust zacht, lieve Dizzy!

Dus helaas zijn mijn 2 weken vakantie niet opgegaan aan kaarten maken (waar ik echt wel zin in had), maar heb ik liefdevol mijn kat verzorgd. Ik ga nu weer een paar weken werken en hopelijk komt er dan weer wat uit mijn handen.

zondag 4 juli 2010

Tour de France 2010

Heel de Tourgekte kwam aan het einde van mijn straat in Goes voorbij en wie ben ik dan om niet te gaan kijken... Ja hoor Carla staat er met haar neus bovenop ;o) Gewoon leuk om meegemaakt te hebben en komt waarschijnlijk nooit meer voor in mijn leven. Voordat je het weet zijn ze voorbij zo snel gaat het. Wat heel leuk was, was de reclamekaravaan. Waar allerlei spulletjes uitgedeeld werden, maar ook de auto's waren heel erg leuk! Hier een collage van een paar foto's.
Ik ben hartstikke sportief... met kijken dan. De uitvoering vergeet ik altijd :-p