Pagina's

donderdag 30 september 2010

Happy birthday!

Weer een vintage kaartje gemaakt. Ik heb een foto gebruikt van internet van Night Owl Vintage. En deze samen met een kantje, scrappapiertje, bloemetje en knoopje opgeleukt. Ik heb alle papier bewerkt met Distress Ink. Ook heb ik weer de Martha Stewart pons gebruikt. De tekst is van Elzybells.

Distress Ink: - vintage photo -
Stempel: Elzybells, Inkadokado
Pons: Martha Stewart
Papier: BasicGrey Cappella

zondag 26 september 2010

Goedemorgen!

Ik wil iedereen een fijne dag wensen!
Ik heb de kleuren van de blog aangepast. Wilde eigenlijk helemaal veranderen, maar kan geen template vinden die in deze lay-out past. Ik zal zeker verder gaan zoeken.

Groetjes Carla

donderdag 23 september 2010

Giraffe

Een schattige giraffe van Meljen's Design, welke ik heb ingekleurd met Distress Ink. De randen van het plaatje heb ik ook bewerkt met de inkt. Ik heb onder een randje BasicGrey scrappapier een klein stukje kant geplakt. De giraffe heb ik met foam op de kaart geplakt en het kantje is wederom van de kringloopwinkel. De tekst 'slaap kindje slaap...' heb ik van een set van Eline Pellinkhof gebruikt.

Distress Ink: - fired brick - bundled sage - peeled paint - scattered straw - walnut stain -
Stempel: Digi stamp van Meljen's Designs, Eline Pellinkhof EC0106, CreaMotion BSE435299
Papier: BasicGrey Capella


Veel kijkplezier!
Groetjes Carla

woensdag 22 september 2010

Get well wishes

Een heel ander kaartje deze keer van me.
Het plaatje heb ik van internet gehaald... Ik weet even niet meer waar vandaan. Is het van jou? Meld het me, dan vernoem ik je ;o) Het plaatje was al sepia gekleurd en heb er niks meer aangedaan. Het papier wat ik heb gebruikt is BasicGrey. Aan de buitenranden heb ik gewerkt met een stempel van Tim Holtz en de ponsrand is gezet met een echte Marta Stewart :o) Het kantje heb ik uit de kringloopwinkel gehaald, waar het werkelijk heerlijk snuffelen was. Oh en voor herhaling vatbaar! De bloemetjes op de cirkel heb ik uitgeponsd en daarboven op een oude knoop geplakt. En natuurlijk alles weer een beetje gedistressed. En de tekst niet te vergeten... van Elzybells.

Distress Ink: - walnut stain -
Stempel: Tim Holtz CMS049, Elzybells
Papier: BasicGrey Capella


Bedankt voor het kijken!
Groetjes Carla

zondag 19 september 2010

Geboortetreintje

Helemaal buiten mijn 'boekje' heb ik iets met Pergamano gedaan ;o) Neeeee, niet het prikken! Maar ik heb een stempel gebruikt die ze hebben uitgebracht.
Het treintje heb ik ingekleurd met Distress Ink en ook weer lekker 'oud' gemaakt en afgemaakt met Floral Punches en de swirls. Het kaartje kan open klappen en dit kun je op de onderstaande foto zien.

Distress Ink: - tattered rose - worn lipstick - barn door - mustard seed - spiced marmelade - peeled paint - broken china - chipped sapphire - antique linen - vintage photo - walnut staint - black soot -
Stempel: Pergamano
Papier: BasicGrey Oliver

Pons: Nellie Snellen FLP003, FLP0111
Creatables: LR011
6


Fijne zondag verder!
Groetjes Carla

P.s.
Ik heb het kaartje aan Raymonde gegeven. Raymonde werkt veel met Pergamano en geeft ook les. Maar veel ´leerlingen´ zeggen dat de Pergamano-stempels alleen voor Pergamano te gebruiken zijn. Maar door de voorbeelden (zelf had ze ook een kaart zonder Pergamano gemaakt én een Pergamano-stempel) wilt ze ze overtuigen dat ze voor alle kaarten te gebruiken zijn.

donderdag 16 september 2010

Schattig

Wat een geweldige stempel is dit toch... Nou ja welke afbeelding van Eline Pellinkhof ook niet?
Ik heb weer heerlijk zitten kliederen met Distress Ink. Het scrappapier van BasicGrey heb ik hiermee bewerkt en daarna gaatjes geprikt om te borduren met witte draad. Het andere scrappapier er schuin ondergeplakt en daar de tekst 100% schattig opgestempeld. Ook heb ik nog een randje geponsd met de een pons van Martha Stewart. En het kaartje afgemaakt met de sneeuw op het hek.
Oh ja, het truitje is gestempeld op scrappapier, uitgeknipt en met 3d-kit opgeplakt.

Distress Ink: - taterred rose - worn lipstick - broken china - antique linen - vintage photo - walnut stain -
Stempel: Eline Pellinkhof EC0106, EC0115, EC0117

Papier: BasicGrey Oliver
Ponsen: Martha Stewart pinked scallop


Tot de volgende keer!
Fijne dag!

Groetjes Carla

dinsdag 14 september 2010

This Christmas bring...

Een vintage kerstkaart gemaakt met een 3Dplaatje. Ik heb de smaak te pakken met het knippen hoor :-p
Ik heb weer heerlijk zitten werken met Distress Ink en het mooie BasicGrey Oliver. Echt wel één van mijn favorieten de laatste tijd. En gisteren in de hobbywinkel nog meer aangeschaft ;o)
De kaart is heel eenvoudig opgebouwd. Ik heb een wit cardstock gedistressed met groene Distress Ink. Daar onder een witte en een petrolkleurige kaart geplakt. Het scrappapier is ook gedistressed met de groene inkt en met de distresstool van Tim Holtz een gerafeld randje gemaakt. Het kantje er opgeplakt en daarna het plaatje in 3D. Als laatste heb ik een Creatables ijsster uitgestanst en er op geplakt. En de Elegant Jewels niet te vergeten als sieraad voor de kaart in het 'hart' van de ijsster.

Distress Ink: - forest moss -
Knipvel: Vintage Christmas VK9508
Papier: BasicGrey Oliver
Creatables: LR0125
Pons: Martha Stewart pinking scallop


Ik wens je een hele fijne dag toe!
Groetjes Carla

maandag 13 september 2010

It's a girl!

Voor de verandering maar eens een roze kaart van mij... ;o)
Ik heb natuurlijk weer een stempeltje van Eline Pellinkhof gebruikt. Dit 'oude' stempeltje is altijd lief, ook zonder vleugeltjes. Ik heb verder de Creatables, sterrenkrans gebruikt en deze ingekleurd met Distress Ink.  Zo kan je dus zien dat de sterrenkrans niet alleen een kerstkrans is, zoals velen wel denken ;o) De bloemetjes en takjes heb ik uitgeponst met de ponsen van Nellie Snellen en later gekleurd met Distress Ink. Ik onder de sterrenkrans ook nog een randje scrappapier geplakt welke geponst is met een pons van Martha Stewart. De kaart afgemaakt met de tekststempel: It's a girl!
Oh ja en natuurlijk het BasicGrey papier ook nog even wat gedistressed zodat het een oude look krijgt.

Distress Ink: - victorian velvet - forest moss -
Stempel: Eline Pellinkhof EC0102, EC0106
Papier: BasicGrey Olivia
Creatables: LR0126
Ponsen: Nellie Snellen FLP003, FLP004 & Martha Stewart pinking scallop


Bedankt voor je bezoek aan mijn blog!
Groetjes Carla

zondag 12 september 2010

Fijne dag!

Hallo allemaal,
Ik wil iedereen op deze regenachtige morgen een hele fijne dag wensen!
Ik ga zo weer weg en ben de hele dag binnen, hopelijk klaart het vanmiddag op en kan je toch nog buiten gaan genieten.

Groetjes Carla

maandag 6 september 2010

Just "chicken" in on you

Een Penny Black-afdruk ingekleurd met Derwent Coloursoft. Verder niet veel toegevoegd... Alleen 2 lintjes en een tekst. De tekst is van Create with TLC.

Stempel: Penny Black 2877L PB Stempel Koe Skip and Romp
Derwent Coloursoft: - 010 - 040 - 070 - 080 - 130 - 140 - 170 - 270 - 430 - 450 - 590 - 670 -


Fijne dag!
Groetjes Carla

vrijdag 3 september 2010

Kerstkusjes...

Een kaartje gemaakt... nagemaakt om het beter te zeggen uit het boekje Marianne. Ik heb een andere stempel van Eline Pellinkhof gepakt en heb de bloemen anders gedaan... En het lintje wat klaar lag om er in gebruikt te worden ben ik vergeten er in te verwerken :o(
Ik heb de randjes van het scrappapier gedistressed met de distresser van Tim Holtz en bewerkt met Distress Ink. Het geeft altijd een beetje een oude look aan de kaart. Om de borduurgaatjes te maken heb ik de liniaal gebruikt van Tim Holtz. Deze is doorzichtig, heeft een afmeting in inches, een rasterprint en ook gaatje waar je de borduurgaatjes heel gemakkelijk kan prikken op de goede afstand. Ideaal dus ;o) De Creatables zijn hier natuurlijk weer niet vergeten. Op het hout van het hekje heb ik wat sneeuw 'geplakt'.
Oh ja, het jurkje en de 'sokken' heb ik op het scrappapier afgedrukt en  uitgeknipt, iets opgebold en met 3Dkit geplakt.

Distress Inks: - tattered rose - worn lipstick - antique linen - walnut stain -
Stempel: Eline Pellinkhof EC0099, EC0102, EC0115
Papier: Pretty papers bloc Old-fashioned Christmas
Creatables: LR0107, LR0116

woensdag 1 september 2010

Have a Mice day!

Daar was er weer 1 van Beary Sweet. Ik heb het muisje in 3D gemaakt. Het scrappapier is van BasicGrey en de bloemetjes zijn één van de eerste Creatables. Maar waarom nu niet een keer gebruiken? Ook heb ik een randje geborduurd met een stiksteek (?)

Distress Inks: - tattered rose - worn lipstick - peeled paint - forest moss - black soot -
Stempel: Beary Sweet SFUN0005
Creatables: LR0107


Bedankt voor je bezoek!
Groetjes Carla