Pagina's

zondag 28 november 2010

Stilte...

Maar vanaf deze week moet ik er weer even tegen aan.... Ik zal nog wat verjaardagskaartjes moeten maken en de kerstkaarten.... Ik heb er denk ik maar een stuk of 5, dus heb nog wat voor de boeg. Maar ik heb ook al kerstkaarten gekocht dus kijk hoe ver ik kom.

Ik wens iedereen een  fijne dag toe en tot snel!
Groetjes Carla

zondag 21 november 2010

Jippie!


Dit schattige kaartje is voor Indy. Zij is 5 jaar geworden en dat moet gevierd worden met een kaartje. Dit leuke bakkertje paste precies bij het cadeau wat ik aan haar gaf... bakspulletjes. Het zijn vormpjes, bakblikken en een schort met een echte bakkersmuts.
Het stempeltje is van de Action. Ja, ook daar hebben ze zo af en toe hele leuke stempeltjes voor heel weinig geld. De afbeelding ingekleurd met Derwent potloden en de randen gedistressed met Distress Ink. Het papier heb ik ook gedistressed en met een pons van Martha Stewart geponst. De bloemen heb ik gestanst met EKponsen en de blaadjes zijn van Crealies.

Distress Ink: - broken china -
Derwent Coloursoft: - 070 - 090 - 130 - 150 - 170 - 180 - 440 - 450 - 480 - 580 - 630 - 640 - 650 - 690-
Stempel: Action
Papier: BasicGrey Lemonade

Groetjes Carla

maandag 15 november 2010

Zullen we vliegeren?


Deze lieve leeuw heb ik gevonden op de site van Dustin Pike. Leuke figuurtjes om voor stoere jongenskaarten te gebruiken. En nu zag ik op het Derwent blog een leuke uitdaging om in sepia de afbeelding in te kleuren. Dat is wel even wennen om te doen, maar zeker een leuke uitdaging. Hij is verder heel simpel afgewerkt met BasicGrey en een lintje. Ook nog een klein stukje cardstock geponsd met Martha Stewart-pons.

Derwent Coloursoft: - 640 -
Stempel: Dustin Pike
Papier: BasicGrey archaic

Groetjes Carla

zaterdag 13 november 2010

Get well wishes


Een lieve vriendin is ziek en heb voor haar dit kaartje gemaakt. Ik had deze digi van Bugaboo binnen gehaald en daar moest ik een kaartje mee maken. Het is wel even wennen hoor, want de afbeeldingen hebben dikkere lijnen dan dat ik gewend ben. Maar absoluut leuk om mee te werken. Ik heb mijn Distress Ink maar eens aan de kant geschoven en mijn Derwent potloden weer gepakt. Ik heb de afbeelding ingekleurd en daarna de randen een klein beetje beïnkt met Distress Ink. Daarna heb ik met mijn 'kaarten-naaimachine' het papier gestikt. Dit op een stukje cardstock geplakt en daarna op een stukje scrappapier van BasicGrey. Dit alles weer op een ander cardstock geplakt. De tekst van Elzybells heb ik met foamblokjes op de kaart geplakt.
En ik moet zeggen dat ik tevreden ben met het eindresultaat ;o)

Distress Ink: - broken china -
Derwent Coloursoft: - 010 - 150 - 160 - 170 - 510 - 630 - 640 - 670 - 690 - 700 -
Stempel: Bugaboo, Elzybells
Papier: BasicGrey Lemonade

Groetjes Carla

zondag 7 november 2010

Een geboorteslinger


Ik zag dit idee op de blog van Frences en omdat er een babytje geboren is wilde ik dat wel gaan proberen. Ik heb het pretty papers bloc, Eline's babies blue gebruikt en natuurlijk een aantal van die lieve stempeltjes van Eline Pellinkhof.
Ik heb de slinger voor Nathalie gemaakt, zij is veel te vroeg bevallen van Colin.




Distress Ink: - antique linen - black soot - chipped sapphire - mustard seed - peeled paint - scattered straw - shabby shutters - spiced marmelade - stormy sky - tattered rose - walnut stain - worn lipstick -
Stempel: Eline Pellinkhof EC0106, EC0107, EC0108
Papier: Pretty papers bloc, Eline's babies blue

Fijne zondag!
Groetjes Carla

donderdag 4 november 2010

Baby


Weer een heel eenvoudig kaartje...
Wat papier en een ingekleurde stempelafdruk van Penny Black en de tekst van Eline Pellinkhof. De stempel is wel één van mijn favorieten van Penny Black... Nu nog de baby's die in mijn omgeving geboren moeten worden. Deze heeft al wel een bestemming...

Distress Ink: - tattered rose - victorian velvet - worn lipstick - mustard seed - spicy marmelade - peeled paint - chipped sapphire - vintage photo - walnut stain - black soot -
Stempel: Penny Black 2073J Baby Hammock
Papier: Three bugs in a rug Tinkled pink

Geniet van de dag!
Groetjes Carla

woensdag 3 november 2010

I'm sorry...


Ik zag deze digi van Meljen's Design en dacht die moet ik hebben. Had nog helemaal geen idee wat ik ermee kon gaan doen. Maar dan ga je 'm inkleuren met Distress Ink en dat zag er al lief uit... Dus nu maar een stukje cardstock erachter plakken en dat op een scrapvelletje. En dit op een wit cardstock. Alles ook een beetje gedistressed met Distress Ink.

Distress Ink: - tattered rose - walnut stain - black soot -
Stempel: Meljen's Design
Papier: BasicGrey Granola

Groetjes Carla