zondag 26 december 2010

De kerstman is langs geweest :o)

Ja hoor.... er lag voor mij ook wat onder de kerstboom.
Het waren veel leuke spulletjes van Eline's huis, de stempels, het boek en het papier. Daar moet ik toch al wel een eindje mee komen he ;o)
Verder had ik in september in de uitverkoop bij Elzybells stempeltjes besteld, maar deze waren 1 december nog niet binnen gekomen. Ondertussen aan het mailen geweest met Elizabeth van Elzybells en toen ik vrijdag uit mijn werk kwam lag daar een bruine envelop. Ik dacht: ´Het zal toch niet waar zijn?" Maar ja hoor... de envelop, zonder postzegels maar de inhoud was ongeschonden en compleet. Dat was wel een verrassing omdat ik dacht dat het nooit meer zou komen. Daar kan ik binnenkort dus lekker mee aan de slag.

Fijne avond!
Groetjes Carla

Award


Deze award heb ik van Marianne gekregen en moet 8 dingen over mezelf vertellen.
Bedankt Marianne!
Ik ben Carla, en ben 40 en een beetje, moeder van Cheyenne en baasje van Lola. Ik werk in de leukste winkel van Nederland ;o) en daarnaast maak ik graag kaarten. In de zomer vind ik het leuk om in de tuin te werken. Daarnaast vind ik het ook leuk om internet af te struinen voor leuke ideetjes om het huis leuk in te richten en ben graag te vinden op rommelmarkten en tussen de oude zooi, zoals ik het altijd noem.
Ik moet de award weer doorgeven aan anderen, maar wil jij op je blog iets over jezelf vertellen neem 'm mee!

Groetjes Carla