Pagina's

dinsdag 29 mei 2012

Geniet van...


Geniet van je welverdiende rust!
Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn collega, Joke die afscheid van ons neemt en gaat genieten van haar man, kinderen en kleinkinderen. Het plaatje klopt totaal niet bij haar. Ze is geen 'grijze duif', maar een fitte vrouw met een heuse krullenbol. Ik vind dit plaatje zo vertederend dat ik het wel voor deze gelegenheid moest gebruiken. Deze mensen genieten ook op het plaatje...

Gebruikte materialen:
.*. Stempel: Mo Manning .*. Distress Ink: - tattered rose - spun sugar - worn lipstick - aged mahogany - wild honey - peeled paint - vintage photo - walnut stain - iced spruced - gathered twigs .*. Papier: Prima Marketing 'Sparkling Spring Collection' .*. Rest: Bloemetje, blaadjes, randpons en een zelfgemaakte tekst .*.

Ik ga weer even lekker een stukje fietsen en van de zon genieten.
Ik hoor hele andere berichten uit de rest van Nederland, dat de regen met bakken uit de hemel komt... Hier gelukkig nog niet.

Tot gauw!
Lieve groetjes,
Carla

maandag 28 mei 2012

Even rust...


Ik heb even rust... 
Afgelopen tijd wederom druk met van alles en zeker de laatste dagen van zon aan het genieten. Wat lekker is  de zon zeg... Je knapt er echt van op... Ik krijg weer energie. Hadden we dat niet nodig?
Vandaag heb ik een dag waarop ik niks gepland heb, zelfs dochterlief gaat weg.... Dus rust in huis en freubeltijd.
Ik wil vandaag een kaartje gaan maken voor een collega die afscheid van ons gaat nemen en van haar ´oude´ dag gaat genieten. Dus werk aan de winkel voor mij ;o)

Verder kijk ik regelmatig op jullie blogs via mijn telefoon als ik zie dat er iets veranderd is. Ik reageer alleen niet via dat medium dus plaats niet veel reacties. Maar zie ze zeker wel en geniet van jullie creaties waardoor ik weer inspiratie krijg.

Tot gauw!
Lieve groetjes Carla

zondag 13 mei 2012

Lekker! Chocolade...


Een kleine attentie gemaakt met een heerlijke chocoladereep erin.
Altijd een leuk cadeautje om te geven, maar zeker ook om te krijgen.

Wil jij er ook één cadeau geven?
Vraag me naar de mogelijkheden en prijs.

Natuurlijk te maken in elk gewenst thema, indien mogelijk. 

De smaken van de repen zijn: melk, melk/hazelnoot, puur, wit of butterscotch.



Gebruikte materialen:
.*. Stempel; Eline Pellinkhof EC0117 .*. Distress Ink: - tattered rose - spun sugar - worn lipstick - wild honey - antique linen - frayed burlap - vintage photo - brushed corduroy - .*. Papier: BasicGrey 'Kissing booth' .*. Rest: Kantje, hart (LR185), retrobloemen en takje (CL CS 11) & pareltje.


Groetjes Carla

donderdag 3 mei 2012

Ze zijn er...


Ja hoor... Ik heb ze binnen. De limited edition spring 2012 van de Distress Ink.
Mijn kastje raakt zo weer verder vol... dus zal waarschijnlijk wel weer een nieuwe moeten bestellen ;o)
Ik heb er nog niet meegewerkt, maar natuurlijk wel op een papiertje een veeg gegeven om te zien hoe ze zijn. Ik kan je zeggen dat ze zijn zoals op het doosje. En ik als 'Distress-fan' moest deze er natuurlijk bij hebben. Nu nog tijd vinden (na het poetsen) om er mee te gaan kleuren.
Heb jij ze ook besteld? Of net als mij al in huis?

Ik zit nog wel te twijfelen of ik iets van de Distress Markers aan ga schaffen. Geven ze echt een meerwaarde aan de pads en re-fills?
Ik hoor het graag van je!

Fijne dag!
Ik ga weer verder met mijn huis poetsen en verzetten ;o)
Groetjes Carla

woensdag 2 mei 2012

Wie kan me helpen?

Ik zoek de tutorial voor een 'kalender' te maken van papier..
Ik bedoel zoiets als dit: 


Wie kan me helpen?

Alvast bedankt!
Groetjes Carla