zondag 17 juni 2012

Gaan ze winnen?


Voor afgelopen zaterdag hebben we, mijn zus en ik weer een taart op bestelling mogen maken. Nu hopen dat al dat oranje zal helpen om Nederland door te loodsen naar de kwart finale.

 Vintage fashion


Ik ben niet te houden met deze stempels... ;o)
Ik moet zeggen dat ze al ruim een week op de tafel lagen en dat ik geen idee had wat er mee te doen. Maar nadat ik twijfelachtig ben begonnen lukt het me nu toch aardig.

Op de challengeblog van Marianne Design was de uitdaging om een ronde kaart te maken. En ik denk dat het me gelukt is, met wat uitsteeksels dan :o)

Gebruikte materialen:
.*. Stempel: CS0857, CS0858 .*. Distress Ink: - vintage photo - victorian velvet - bundled sage - .*. Papier: 'Birds & Flowers' PK9085 .*. Rest: Gaasje en knoopjes .*.

Lieve groetjes Carla

Vintage girl


Vanmorgen weer een kaartje gemaakt met dé stempels.
Heel leuk, maar zeker ook heel eenvoudig om te gebruiken heb ik ontdekt.
Een plaatje van internet (weet even niet meer waar ik het vandaan heb geplukt) de  stempeltjes en wat Distress Ink.
Ik heb onder de foto van het meisje ook nog een tekst gezet die bij de serie zit. Verder de stempelafdrukken ingekleurd en gedistressed.
En klaar is Carla!

Gebruikte materialen:
.*. Stempel: CS0858 .*. Distress Ink: - victorian velvet - vintage photo - peeled paint - bundled sage - .*. Papier: 'Birds & Flowers' PK9085 .*. Rest: pons (Martha Stewart), bloemetjes (Creatable) en takjes .*.


Ik ga van mijn laatste vrije dag genieten.
Groetjes Carla