Pagina's

vrijdag 18 juli 2014

Een nieuwe woning


Omdat mijn nichtje verhuisd is naar zelfstandig wonen heb ik een kaartje voor haar gemaakt. Niet echt een nieuwe woning, maar wel voor haar een stap naar zelfstandigheid.  De kleurtjes heb ik lekker vrolijk gekozen.

En meid zoals ik al vaker tegen je heb gezegd: Je kunt het!

Lieve groetjes,
Carla

De foto is niet helemaal scherp, maar ik was niet meer in de gelegenheid om 'm opnieuw te maken.

dinsdag 15 juli 2014

Best friend


Ik had het kaartje al eerder gepland en geplaatst, maar toch er weer afgehaald... Nu wel geplaatst omdat hij opgehaald en verstuurd is.

Op verzoek dit kaartje gemaakt.
Met één van de nieuwe Lily of the Valley stempels. Deze heb ik ingekleurd met Distress Ink (hoe kan het ook anders). Verder de kaart afgemaakt met een tekstje voor haar lieve vriendin...

Ik ben alleen nog op zoek naar leuke bloemetjes voor met de Silhouette te snijden... Wordt vervolgd...

Fijne weekend!
Groetjes Carla

maandag 14 juli 2014

Lieve groetjes


Wederom een mini kaartje gemaakt. Weer met dat lieve meisje van Lili of the Valley. Ze zit heerlijk op de paddenstoel. Ingekleurd en verder afgemaakt met een kantje en tekstje.

Het kaartje is nog geen 10 x 10 cm. groot.

Tot snel!
Groetjes Carla

zondag 13 juli 2014

Speciaal voor jou


Na een late avond toch weer vroeg uit bed. Wat was het gisteren toch een mooie WK-wedstrijd die gespeeld werd door de Oranje-spelers. Ik heb in ieder geval de afgelopen weken van de vele wedstrijden genoten... en niet alleen van die van Nederland hoor.

Maar ik was weer vroeg wakker... even ontbijten... wasje gedaan... en dan lekker aan de knutsel. Dochterlief doet toch nog iets aan haar schoonheidsslaapje ;-) Kortom alle tijd.

Ik heb weer een afdrukje van Lili of the Valley gebruikt... Wat zijn dat toch échte cuties zeg! Ik heb er nog meer klaar liggen zodat deze ingekleurd kunnen worden....  Frame uitgesneden en alles weer op een kaart geplakt. Als laatste de tekst er opgeplakt. Ik had deze ooit eens gedownload bij Femke, geprint en nu komen ze weer goed van pas.

De afmeting van het kaartje is 10 x 10 cm.

Ik wens iedereen een fijne zondag!
Groetjes Carla

zaterdag 12 juli 2014

Weer iets verder met de vakantie PL 2013

Mijn Project life over de vakantie naar Londen (2013) gaat goed. Het einde is bijna in zicht. Hieronder een aantal pagina's. Op de pagina's die ik ook al af heb moeten nog kleine details toegevoegd worden. Dus wordt vervolgd...


   
  

Goede zaterdag!
Liefs,
Carla

donderdag 10 juli 2014

Hugs & kisses


Vanmorgen al vroeg wakker en wat ga je dan doen? Een kaartje maken omdat je toch al van die lieve afdrukjes hebt liggen.
Alles ingekleurd met Distress Ink. Ook de randjes van het papier daarmee gedaan. Papier een beetje schots en scheef op de kaart geplakt en klaar is Carla ;-)
Door het tekstje voor meerdere gelegenheden te gebruiken.

Ik wens iedereen een fijne dag!
Ik zal zo mijn dagelijkse dingen moeten doen en dat is boodschappen, huishouden en werken.

Lieve groetjes Carla

woensdag 9 juli 2014

A new home


Een verhuiskaartje gemaakt omdat we 'eindelijk' een afspraak gemaakt hebben om op visite te gaan.

Om mee te beginnen een leuk bestandje bij de Silhouette Store gekocht. Ik was op slag verliefd. Daarna dezelfde kleurtjes uitgekozen omdat deze al perfect gecombineerd waren voor dit leuke kaartje. Daarna alles op een gedistressed kaartje geplakt en een randje er op getekend.

De afmeting van het kaartje is ± 10x10 cm.

Nu zomaar weer gaan shoppen om nog meer leuke bestandjes op te halen :-)

Fijne avond!
Live groetjes Carla