Pagina's

vrijdag 9 december 2016

Gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum


Mijn lieve collega is 25 jaar in dienst bij HEMA... We zijn met een groepje gaan uiteten en daarna naar de film Soof2 gegaan. Het eten was lekker en de film was heel erg leuk :)

Uit de blauwe kaart heb ik de tekst gefeliciteerd gesneden en daarachter een designpapier geplakt. De lichtblauwe letters zijn uitgesneden weer opgeplakt. Ik heb op de letters, bloem, banner en kaart lijnen gezet met een witte pen.

Sal, gefeliciteerd en nog vele jaren xxx

Tot de volgende keer!
Groetjes Carla

zaterdag 3 december 2016

Gefeliciteerd!


Ik zag dit kaartje tussen mijn gemaakte kaarten staan op mijn laptop maar zag dat ik deze hier nog niet had geplaatst.
Deze kaart is gemaakt door de inkt op de ondergrondkaart aan te brengen. Daarna de tekst uitgesneden met de Silhouette en als laatste een paar sequins (pailletjes) aangebracht.

Ik had dit kaartje naar een collega gestuurd omdat zij promotie had gemaakt, dit was een kaartje waard. Maar eigenlijk kan deze kaart voor vele gelegenheden gemaakt worden.

Fijne weekend!
Groetjes Carla

vrijdag 2 december 2016


Afgelopen week heb ik een koffertje gemaakt als 'kaart'.
De ontvangster was de afgelopen jaren veel met haar koffer op stap naar haar stage-adressen en een vakantiereisje was ook nooit weg. In dit koffertje heb ik haar verjaardagsgeld gedaan waar ze zelf iets van kon kopen... Misschien wel iets voor de reis naar het toekomst, iets leuks voor als ze op zichzelf gaat wonen. De verjaardagswens had ik op een label aan het handvat geknoopt.

Ik zal zeker snel nog iets plaatsen maar dit moet eerst afgegeven worden. Verder zit ik zeker niet stil. Ik ben gaan haken en heb ondertussen al wel verschillende dingen klaar. Twee omslagdoeken en twee sjaals... Ik zit nog in de proefperiode maar het gaat goed. Mijn volgende project is een deken in granny squares. Het garen is al gekocht nu de start nog.


Tot snel en alvast een fijn weekend!
Groetjes Carla