Pagina's

maandag 22 oktober 2018

Sjaal/omslagdoek haken


Omdat de wolwinkel net niet open is als ik een vrije dag heb om nieuwe wol te kopen om de deken/sprei af te maken ben ik met een andere project begonnen.
Het is een sjaal/omslagdoek in verschillende kleuren en met verschillende steken. Hij zal wel heel anders worden dan het patroon. Maar ga voor de afwerking er mijn eigen creativiteit aangeven.
En zoals altijd heb ik alweer heel wat toeren uit zitten halen omdat er net 1 foutje in zat waarvan ik in eerste instantie dacht dat het wel zou kunnen. Maar daarna ging ik me er aan ergeren. Dus al met al had ik de gehele sjaal al af kunnen hebben maar ik ben door het opnieuw te moeten haken nog niet mee klaar ;-)

Ondertussen heb ik wel weer bolletjes wol kunnen bemachtigen en kan ik verder gaan met de deken. Vaak is de afwerking het zwaarste van alle projecten, maar ik blijf doorgaan.
Ik hoop snel te kunnen laten zien dat 'ie klaar is.

Fijne avond verder en trusten voor straks!
Groetjes Carla

zondag 7 oktober 2018

Weer een stapje dichterbij


Elke dag een paar granny's omhaken met de white-off acryl zodat ik ze straks makkelijker aan elkaar kan zetten. Ik heb in totaal 140 stuks nodig.... Net nog even snel geteld en ik moet er nog maar 7 haken, één in het licht groen en zes in het lila. En dan alles nog met wit en aan elkaar haken. Zoals ik het nu opschrijf lijkt het een makkie. Ach ik heb de tijd.
Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen.

Fijne avond!
Groetjes Carla