maandag 24 augustus 2009

Fotoalbum met cd-houder

Hier weer een workshop die ik al eerder had gemaakt en deze wil ik ook weer graag met jullie delen.
Dit fotoalbum heeft ook een ruimte om de cd in op te bergen waar alle foto's van op staan van het onderwerp van het album.
Dit is uiteraard een heel mooi cadeau om aan iemand te geven, maar kan ook een mooie herinnering aan een mooie dag zijn die je hebt meegemaakt.
Ik heb helaas meegmaakt dat mijn externe harde schijf is gecrashed waar al mijn foto's op staan. Dit is dus absoluut de oplossing om de herinnering bij de hand te hebben en natuurlijk om de foto's ook nog een keer af te laten drukken.
Benodigdheden:
Meerdere vellen scrappapier van één bijpassende lijn (ik heb Porcelain van BasicGrey gebruikt), roze, lichtgroen en donkergroene cardstock, Nestabilities, Quickutzalfabets (kan ook me
t andere alfabetten), bloemetjes en je mooiste foto's om in het fotoalbumpje te verwerken.Werkwijze:
Ril 1 cardstock zoals op de foto hieronder is aangegeven, volgens de zwarte lijnen. Het 'hoesje' kan uit 1 vel cardstock. Snijd ook uit wat je niet nodig hebt uit en zo houd je de v
orm over als op de foto.Ik ben daarna het 'hoesje' aan gaan kleden zoals ik het wilde hebben. Dit 'aankleden' doe je voordat je het in elkaar hebt geplakt. Ik heb tijdens het aankleden mijn werkje steeds zitten draaien en vouwen om alles op de juiste plaats te krijgen.Is het naar je wens aangekleed? Plak dan de stukjes van 1 cm. die aan de zijkanten van je werk zitten naar binnen vast. Je hebt nu dus ruimtes waar aan de linkerkant je cdtje in kunt steken en aan de rechterkant, in het schuin afgesneden gedeelte een fotomapje met een aantal foto's die ook nog op de cd staan.
Ik heb er een mooie herinnering van gemaakt van mijn lieve kleinkindje Rachel.
Ondertussen is Rachel alweer 7 maanden... wat gaat dat snel zeg!

Veel plezier met het maken van het fotoalbum.
Groetjes Carla

4 opmerkingen:

*Ellen* zei

wat een liefie ziet er schitterend uit

Riet zei

Wat een idee zeg Carla,heel erg mooi gemaakt.

Liefs Riet.

Carla D zei

Dank jullie wel!

En alles zo bij de hand he ;-)

Groetjes Carla

Aija zei

Carla, this is super sweet. Such a beautiful papers combined so well together, turly lovely!
Hugs,
Aija