Pagina's

zaterdag 5 juni 2010

Allemaal 'rommel'...

Ik heb vandaag foto's gemaakt van de spulletjes die ik de afgelopen weken heb gekocht. Het is echt van alles wat. De veilingkisten, die straks gevuld zullen zijn met plantjes en kleine snuisterijen. En wat dacht je van de wasstamper met de wasknijper? Het groene wasrek wil ik niet die kleur houden, maar moet nog een wit verfje krijgen. De oude koffiemolens om straks een plaatsje in de keuken te krijgen. Het fototoestel uit de jaren 1920-1930, samen met het fotomapje met oude foto's. Herken je de dames op de foto? De kandelaars die voorzien waren van een €-prijsstickertje, maar wel een oude look hebben. De Libelles uit 1934. En dan de kinderstoel... uit de Ruilwinkel... de oude kruiken... en dan als topper de babyweegschaal. Ik ben vroeger zelf nog op zo'n versie gewogen. En dan dit koopje... de bakelieten telefoon... voor een eurootje. Lang leve de rommelmarkten en de Ruilwinkel... en internet natuurlijk :o)

6 opmerkingen:

Het zonnetje in huis zei

Oh die koffiemolens, zo staat er bij mijn mama ééntje op de kast , van mijn bompa vroeger.

En die kisten stonden (want ze heeft nu geen tuin meer) bij mijn mama ook gevuld met plantjes, is héél mooi zo gevuld hoor.

Groetjes, jaimie

José van Oers zei

Hahahaha wat een verschil van mensen he. Ik ben hier van alles aan het ruimen en 30 km verder op halen ze het weer binnen. lachen.

Carla D zei

Dank je wel Jaimie.
Leuk dat het bij jou ook weer leuke herinneringen naar boven brengt.

Groetjes Carla

Carla D zei

Nou ja zeg... Niks weggooien hoor José! Ik ben zo bij je :-p

Ellen zei

Wowwwww Car,

JE had het me al wel verteld en om te zien is het nog veel leuker.
Ik ben helemaal weg van het wasrek, zo wil ik mijn wasjes weer gaan drogen;-). Geniet er van Car.

Groetjes,
Ellenxxx

Carla D zei

Leuk om zo alles bij elkaar te zien he?
Ik kwam er vanmorgen achter dat ik nog wat mis... geen idee hoe het komt dat dit er niet op staan... maar volgt zeker nog.

En jouw wasjes op die rekjes? Hoeveel wil je er dan wel niet aanschaffen ;o)
Maar inderdaad wel heel erg leuk.

Liefs,
Carla