maandag 30 augustus 2010

Vogeltje voeren in de sneeuw

Omdat ik voorbeeldkaarten voor Belgiƫ moet maken moeten er ook rechthoekige kaarten bij zitten. Het was een klus om iets te verzinnen, maar het is gelukt. In Belgiƫ betaal je namelijk meer porto om een vierkante kaart te versturen.
Ik heb het scrappapier van BasicGrey, Oliver gedistressed met Distress Ink. De ronde Creatable heb ik uitgestanst op ColorCore cardstock en eerst geschuurd voor het stanzen. De 'harde' kleur is er dan iets af. Een wit cardstock nagetrokken van de mal en uitgeknipt. Deze ook met de Distress Ink afgemaakt. De Creatables sneeuwster heb ik ook met de Distress Ink bewerkt en een Elegent Jewel opgeplakt. Ik heb dit alles op een kaart geplakt en de kaart afgewekt met strass-steentjes en de sneeuw.

Distress Inks: - forest moss - chipped sapphire -
Knipvel: Beary Sweet: FUN0008
Creatables: LR 0125, LR0130
Papier: BasicGrey OliverBedankt voor je bezoekje!
Groetjes Carla

6 opmerkingen:

femke zei

heey carla,

ook dit is weer een prachtige kerstkaart geworden zeg!!!

groetjes femke

Ellen zei

Hoi Carla,

Zoals altijd weer een prachtig kaartje zeg!

Groetjes,
Ellen

Carla D zei

Dank je wel Femke en Ellen.
Ik vind 'm op internet mooier dan in het echt. Ik vind de kleur van de beertjes iets te licht. Maar dat is het nadeel van een knipvel... die kan je niet bijkleuren :-p

Groetjes Carla

jaimie zei

Hallo carla,

Heel mooi en inderdaad wij hebben meer verzendkosten dan jullie.

Groetjes, jaimie

Carla D zei

Dank je wel Jaimie!
Jammer dat dat zo is van die porto, maar je kunt een vierkante kaart ook aanpassen naar een rechthoekige kaart qua sketch. Maar je moet even kijken of het goed uitkomt ;o)

Groetjes Carla

Marijke zei

Wow, wat gaaf!!Schitterend kaartje Carla!