zondag 9 mei 2010

Ook een kaartje voor de opa en oma van Dylan

Nog een kaartje met alles van Eline Pellinkhof, maar dan voor de opa en oma van Dylan. Ik heb verschillende series stempels door elkaar gebruikt. Ik heb de stempelafdruk, de vlaggetjes, maar ook de knoopjes iets opgebold en met 3D-kit vast geplakt. Ook heb ik het gedrukte randje geborduurd met borduurgaren.

Distress Inks: - tattered rose - worn lipstick - antique linen - tumbled glass - stormy sky - chipped sapphire -

Hoera, Dylan is geboren!

Er is weer een baby geboren, een jongetje Dylan. Daar moest natuurlijk weer een kaartje voor gemaakt worden.
Ik heb de stempeltjes en papier gebruikt van Eline Pellinkhof. De letters voor de naam zijn van de QuicKutz. En weer ingekleurd met Distress Ink, terwijl ik wilde gaan kleuren met mijn Derwents ;o)

Distress Inks: - tattered rose - tumbles glass - stormy sky - chipped sapphire - scattered straw - wild honey - antique linen - walnut stain - black soot -

Feel better soon

Weer een beterschapskaart van Elzybells. Deze stempel hoort ook bij het setje waar de dokter van pas geleden in zit. Het setje heet 'Lovesick'. De hoeken van de kaart heb ik afgerond met een hoekpons. De stippels op de afbeelding heb ik gemaakt met een stempel van Creamotion. En de bloemen zijn afgewerkt met 'dew drops'.

Distress Inks: -tattered rose - victorian velvet - broken china -antique linen - brushed corduroy - frayed burlap - walnut stain - black soot -

Margriet kookboek

Dit oude Margriet kookboek, van net na de Tweede Wereldoorlog, zullen enkele van jullie vast wel kennen uit de keuken van je moeder. Ik kende het niet, maar wilde een oud kookboek voor op de boekhouder in de keuken en ben op internet op zoek gegaan... Nou ik had 'm bij de eerste zoektocht al gevonden.
Wat een leuk boek is dit zeg! Echt van een sausje tot aan het hoe te braden aan toe... En niks met een zakje van dit of dat, alles puur natuur.
En het staat zo leuk op mijn standaard in de keuken :o)

Maar nu weer even verder met een kaartje...