donderdag 3 maart 2011

Koopjestip!!

Ik was pas bij de Action en toen hadden ze hele leuke blokjes met knipvelletjes van Sarah Kay voor € 1.09. Ik die natuurlijk meegenomen... voor die prijs zou je echt spijt krijgen als je ze zou laten liggen. Ik heb er zelfs al 1 kaartje meegemaakt.
Maar vanavond was ik weer bij de Action en wat was daar? Hele leuke blokjes met vintage scrappapier voor € 0.79. Dus weer een paar blokjes hiervan meegenomen. Niet alle blaadjes zijn top, maar 1 vel scrappapier is duurder dan dat hele blokje ;o)

4 opmerkingen:

Marijke zei

Daar zijn ze inderdaad erg goedkoop mee. Maar ik mag niet zo vaak naar de action, want dan blijft er veel te veel aan mijn handen kleven haha!

Marianne zei

Ik heb een paar weken geleden heel mooi vintage scrapblokjes meegenomen ui de action, en betaald ook hoor ;-)82 cent per stuk. ik kom er niet zo vaak, want de dichtste winkel is op 25 km rijden van waar ik woon

Carla D zei

Hihi Marijke, dat heb ik nu ook.... Ik mag er ook maar af en toe heen. En het gekke is dat ik ook eigenlijk nooit iets nodig heb en altijd weer met een tas vol er uit komt. En vaak alleen maar troep, maar o zo leuk ;o)

Groetjes Carla

Carla D zei

Die heb ik nu waarschijnlijk ook gekocht, die blokjes. Ik kom er ook niet zo heel vaak, al zit de Action van mij waarschijnlijk maar hooguit 10 minuten hier vandaan. Dus jij weer geluk... hou je je geld in je zak... hihi.

Groetjes Carla