Pagina's

maandag 12 december 2011

Stilte...

Ik kom de laatste tijd niet toe aan kaarten maken. De drukte op het werk... Iedereen wilt chocoladeletters voor de Sint, maar nu ook al dat lekkers in huis halen voor de kerst en dan die bubbels niet te vergeten.. dat gaat knallen! En dat moet allemaal in de winkel komen te staan. En dan kom je thuis en dan wacht daar ook van alles op me... dus de papiertjes, mesje en inkt blijven waar ik ze de laatste keer heb opgeborgen.
Wel heb ik de afgelopen weken taarten met fondant gemaakt... Die zal ik binnenkort laten zien. Wat een werk is dat, maar ook leuk hoor! Wel weet ik dat ik voor de lijn beter kaarten dan taarten kan maken ;o), maar met 1 januari in het vooruitzicht gaat dat helemaal goed komen :-D... hoop ik dan...

Tot gauw!
Lieve groetjes Carla

2 opmerkingen:

Willy zei

Jammer dat je niet aan het knutselen toe komt maar december is inderdaad een overvolle maand. Alle creatieve ideetjes maar even parkeren en in januari als de zomer nog zóóó ver weg lijkt lekker los gaan!!! En dan wel stoppen met het snoepen van overheerlijke taarten hé (ha,ha....)

Mieke zei

Na de feestdagen haal je de schade maar weer in ;-)
Veel succes/plezier met de voorbereidingen!