dinsdag 21 februari 2012

Gietertje met veel beterschap


Bij Scrap en Stempel op clubs.nl was een leuke workshop om na te maken. Het is een gieter van Diana Zechman. Ik ben hier mee aan de slag gegaan... Kon dit leuke patroon niet laten liggen...

Het was even een klusje om hem staande te krijgen. Het zijn officieel 2 losse stukken, maar ik heb deze in het midden (waar je normaal het water in gooit) aan elkaar laten zitten. Het was even een gepruts, maar het is gelukt. Ik heb het stukje wat er tussen zit aan elkaar geplakt, zodat de kaart gewoon kan blijven staan. De randjes van de gieter gedistressed... Had je iets anders van me verwacht? ;o)

Gebruikte materialen:
Stempel: Elzybells .*. Distress Ink: - tattered rose - antique linen - vintage photo - barn door - broken china - wild honey  - .*. Papier: BasicGrey 'Pyrus' .*. Rest: bloemen, takjes, swirl, kantje en strasssteentje.


Tot de volgende keer!
Groetjes,
Carla

8 opmerkingen:

Willy zei

Wat een ontzettend leuk kaart...mooi patroontje ben gelijk even gaan kijken!!

Josee zei

Wowwww, wat is dat leuk geworden Carla :D!

Mieke zei

Super mooi!

creacard zei

Carla, je hebt opnieuw de knutselkriebels te pakken! Fijn te zien dat je inspiratie terug op volle toeren draait!!! Mooie, originele kaart!
Mvg, Sally

Ellen zei

Erg leuk geworden Carla, ik heb het patroon ook al op Blogjes gezien.

Groetjes,
Ellen

redscrap zei

wat een leuke gieter, leuk dat patroon, je hebt ook mooie kleuren gebruikt
groetjes mina

Carla D zei

Dank jullie wel!
Hetw as heel leuk om hier iets mee te maken.. Dus een aanradertje hoor ;o)

Groetjes Carla

Body Armour zei

Superbbbbbbbb Creation both and design and color scheme. Really Awesome thanks for sharing. plz visit my blog here Body Armour.