vrijdag 23 maart 2012

Geboren!


Eindelijk daar ben ik weer...
Het is druk om me heen. Doordat ik meer ben gaan werken en daardoor mijn ritme wat niet helemaal loopt. Ik moet een goede verhouding vinden tussen werken, huishouden en vrije tijd. Dit zal vast wel goed komen ;o)

Maar ben aan de slag gegaan aan een kaartje voor de geboorte van Sidney.
Hij is het 2de kindje van een collega van me.

Ik ben creatief aan het werk gegaan met de Eline Pellinkhof papiertjes, stempels en Creatables. De slinger is gemaakt om aan de wand te hangen waar wij, als collega's onze wensen voor de nieuwe ouders op kunnen schrijven. Ik heb de vaantjes en de briefkaartjes aan elkaar gezet met een lintje en verder alles aangekleed.

Om dit allemaal op te bergen heb ik een Amerikaanse mailbox erbij gemaakt. Ik zag deze box op de blog van Stempelmaleins en dacht daar moet ik wat mee doen. Het was heel leuk om te doen... :o)


 


Alles even (moeilijk) in elkaar vouwen en dan past het er in... Ik had geen rekening gehouden met de maat van de 'kaartjes', maar het paste er gelukkig wel zonder dat de kaartjes dubbel gevouwen moesten worden.


Met deze slinger en box wil ik meedoen aan de challenge van Marianne Design, maak een babykaart.

Gebruikte materialen:
.*. Knipvel: AK0053 .*. Stempel: EC0096, EC0106, EC0108, EC0120, EC0138, EC0139 .*. Distress Ink: - vintage photo - wild honey - black soot - gathered twigs - stormy sky - antique linen - evergreen bough - tattered rose - weathered wood -  .*. Papier: Eline's Romantic Nursery PB7038 .*. Creatables: LR0217, LR 0218, LR0219 .*. Rest: Lintjes, kantje, letters van QuicKutz & een echte oude postzegel.

Edit 30 maart:
Ik sta in de op de blog van Eline Pellinkhof... It's showtime samen met hele mooie andere 'babies'.

Tot snel!
Groetjes Carla