zaterdag 15 maart 2014

Project life

Het is weer even stil rondom mij.
Ik heb het weer even druk om me heen...
Wil nu écht mijn huis 'even' veranderen. Logeerkamer wordt mijn dochters kamer en haar oude kamer zal mijn hobbykamer moeten worden. Dus dat betekent dat er ideeën én klusplannen bedacht moeten worden en dan niet te vergeten de tijd er voor vrij te maken.

Verder ga ik aan een opdrachtje beginnen voor een aantal kaartjes en heb ik weer wat nieuws ontdekt op internet. Project life!

Afgelopen zomer zijn Cheyenne en ik een week naar Londen geweest en wilde deze herinneringen op een leuke manier inplakken en toen ben ik gaan zoeken.
Ga ik het in een boek doen, zoals ik het eerder geplaatste afscheidsboek gemaakt had of toch iets anders. En dan blijf je twijfelen...
In november kwam ik Project life tegen op het grote internet. Een leuke manier van scrappen met hoezen die weer verdeeld zijn in verschillende vakken met verschillende afmetingen. Je foto's, kaarten en teksten moeten daar naar eigen idee in gerangschikt worden.
Gisteren heb ik de 'grote' stap gezet om een deel aan te schaffen om een begin te maken.


Ik heb verschillende kaartjes, pakketten en insteekhoezen gekocht en ben er vanmorgen mee aan de slag gegaan. Nu nog wachten op nog een setje hoezen om het compleet te gaan maken om nog meer afwisseling te hebben. 


Hierboven het begin... Verdere nog veel ideeën opschrijven en uitwerken. Foto's bewerken... Welke wil ik gebruiken en zal ik ze zo laten of een tekst bijprinten? De tekstkaarten ook nog 'even' maken. Ga ik ze zelf schrijven of ga ik iets met de printer doen? Ik ga dat nog even bedenken...
Veel werk aan de winkel dus...

Ik ga nu stoppen en van mijn vrije weekend genieten.
Fijn weekend!
Groetjes Carla

1 opmerking:

Willy zei

Leuk project, ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!!