maandag 28 december 2015

Menukaart & cadeaudoosje


Ik heb heerlijke kerstdagen gehad.
Voor de eerste kerstdag waren we uitgenodigd. Doordat ik niet mee kon helpen met de voorbereidingen doordat ik moest werken heb ik menukaarten gemaakt.
Proefje gemaakt, gewerkt met 2 verschillende lettertypes. Printje maken, weer bijwerken en nog bijwerken. Ja het is goed! Printen maar!
Nadat ik ze allemaal uit had gesneden heb ik heerlijk zitten 'kliederen' met Distress Ink. Daarna de labels gesneden en gedistressed. Touwtje (van de H.ema) om de kaart heen, label er aan en daarna de sequins (die leuke bling-blingetjes) opgeplakt. En de menukaart is klaar! Bij het op de tafel leggen heb ik er zilverkleurige takjes tussen gestoken om nog meer bling-effect te krijgen.

Later zag ik nog een leuk bestandje langs komen van een doosje. Dus dan maar een proefje snijden met de Silhouette en kijken wat er in zal passen... Chocolaatjes!! :-p
En aan de mannen wilde ik geen chocolaatjes geven dus heb ik flesjes bier ingepakt met kraftpapier en op vrijwel dezelfde manier afgemaakt met touwtje van H.ema en een label.De tafel was supermooi aangekleed door Jo, de gastvrouw :-)Ik heb genoten van de afgelopen dagen en hoop dat jullie dat ook hebben gedaan. Ik wens jullie een fijne en veilige jaarwisseling!

Groetjes Carla


1 opmerking:

Gerdine zei

Wat een leuke idee├źn!