Pagina's

zondag 9 december 2018

Kerstbal schaapje


Zoals zovelen heb ik natuurlijk ook de gehaakte kerstballen voorbij zien komen op het wereldwijdeweb in de samenstelling van de kerststal. En heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb het patroon gedownload en ben gaan haken.
Ik heb al verschillende hoofdjes gehaakt en nu alleen nog afwerken. Maar ik kan je zeggen dat het nu al leuk is. De ezel en de os zijn ook al bijna af... Ook zo leuk he.

Ik ga nog even wat wol haken op mijn schaapje.

Fijne avond (van wat er nog van over is) en tot snel!
Groetjes Carla

zaterdag 8 december 2018

December Daily #4



Op 4 december ben ik naar Daisy en de kids gegaan om de cadeautjes van de hulp Sinterklaas af te geven.
Helaas had ik geen foto gemaakt, maar Rachel had deze foto naar me toegestuurd. Perfecte belichting en niet te vergeten de haarstyliste die ook nog langs kwam... hahaha.

Have a nice day!
Groetjes Carla

vrijdag 7 december 2018

December Daily #3



Na een werkdag met Cheyenne naar de film Bohemian Rhapsody over Queen gegaan. Mooie film en zeker een aanrader.

Ik merk wel dat ik heel erg zoekende ben het met invullen van de pagina. Ik hou niet van te druk, maar net als op deze pagina alleen wat kleurtjes bevalt me ook niet helemaal. Waarschijnlijk zal ik meer dingen moeten verzamelen en deze in de pagina's moeten verwerken. Of misschien niet te kritisch zijn. Ik ben zelf benieuwd hoe de pagina's aan het einde van de maand er uit zien.

Fijne dag verder!
Groetjes Carla

December Daily #2



Dag 2 is alweer klaar.
Gezellige visite gehad en helaas geen foto gemaakt van de visite, maar wel toen ze weg waren en de ´resten´ op het aanrecht stonden.
En natuurlijk weer handig als ik ben maak ik een fout bij het schrijven van overblijfselen... dan dat maar oplossen met wat geklieder. That's me!

Ik ga dag 3 en misschien nog wel verder bij elkaar proberen te zoeken.

Groetjes Carla

zondag 2 december 2018

December Daily #1


Na jaren ideetjes opgeslagen te hebben van December Daily wilde ik er zelf ook aan beginnen.
Ik had een pakket papier gekocht van Simple Stories, de Vintage Christmas-versie. Maar bij het uitpakken en verder bedenken wat ik ermee wilde gaan doen vond ik het toch niet passen bij wat ik wilde. Er was natuurlijk ook alweer een ander idee 'binnen' gekomen.

Ik had ondertussen een heel leuk filmpje op YouTube gezien van een DecemberDaily van Feed your craft. Ik heb de printbestanden gekocht en ben hiermee aan de gang gegaan.
Eerst printen en alles snijden en perforeren voor de discs. De basis was klaar!
Maar dan kom je er achter dat je de teksten op het papier wilt printen en je alles al hebt gesneden... printen wordt zo onmogelijk. Dus opnieuw printen en de tekst er gelijk bij zetten.

Dag 1 is klaar. Gisteren zijn we naar het Zaans Museum geweest.... een aanrader om cultuur te snuiven.
Onder de foto van de chocoladeletters heb ik nog 2 andere foto's verstopt van deze dag.
Wordt vervolgd.

Fijne dag verder!
Groetjes Carla