Pagina's

dinsdag 28 juni 2011

Geboortefelicitatie Dwayne


Omdat ik iets aparts wilde geven aan mijn nicht en haar gezinnetje voor de geboorte van Dwayne ben ik aan de slag gegaan. Natuurlijk veel te laat... Ondanks dat ik al wist hoe hij zou gaan heten ben ik er niet eerder aan begonnen. Maar tada.... hij is klaar!


Ik heb er voor gekozen om een geboorteslinger te maken. Deze keer met alleen maar vlaggetjes. En met wat kleedt je de slinger dan aan? Natuurlijk met de andere lieve stempeltjes van Eline Pellinkhof.

 

Een leuk detail is de manier van het vastmaken van de vlaggetjes aan het lint. Ik heb kleine kruissteekjes gebruikt.


Stempel: Eline Pellinkhof EC0106, EC0107, EC0108,EC0109
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - peeled paint - vintage photo - black soot - chipped sapphire -
Papier: Eline's Baby PB7024

Tot de volgende keer!
Liefs,
Carla

vrijdag 24 juni 2011

Roses are...


Ik heb dit kaartje gemaakt voor een verjaardag.
Het plaatje van internet geplukt (ik weet echt niet meer waar vandaan... sorry) en het papier is een oud blok van Eline's Vintage. Verder weer niet zoveel op de kaart gedaan. De bloemetjes gemaakt met de Creatables en verder een lintje, een kantje en oude knopen. En een kleine tekststempel met Roses are red...

Stempel: LR0121
Distress Ink: - forest moss - walnut stain -
Papier: PB7020
Bloemen: LR0145
Blaadjes: FLP004


Fijne dag!
Groetjes Carla

donderdag 23 juni 2011

Rachel


Een heel stoer meisje, Rachel.

Dit is Rachel, mijn eerste kleinkind en inmiddels alweer 2 jaar en 5 maanden.
Wat vond ze het leuk om met de kinderen te spelen op de speelplaats waar deze foto is genomen. Ze waren groter dan haar, maar zo klein als dat ze is deed ze bijna niet onder voor de grotere kinderen. Op de foto zit ze de grotere goed te bestuderen... dit kan je natuurlijk altijd na doen ;o)

Veel liefs van een trotse oma

dinsdag 21 juni 2011

Hier is hij dan....


... het liefste jongetje van de wereld, Dwayne.

Wat is hij nog klein zeg! En zeker als zijn grote zus hem vast heeft.
Binnenkort zal ik Rachel weer eens laten zien... nu heeft Dwayne de hoofdrol ;o)

Liefs,
Carla

zondag 19 juni 2011

Het geboortekaartje


Ik heb een melkpakje gemaakt als geboortekaartje, wat gewoon per post in een envelop (15 x 15 cm.)  verzonden kan worden. De ontvangers mogen het zelf in elkaar 'knutselen' ;o)
Het was wat werk (en stress), maar dan heb je wel wat aparts. Gelukkig had ik alles op tijd af en bleek ik eigenlijk nog 2 weken extra te hebben om ze af te moeten hebben. Maar ik was ruim op tijd klaar.
Ik had al 30 melkpakjes gemaakt en moet er nog 5 bij maken, maar dat gaat goed komen ;o)

Het babytje is van Eline Pellinkhof, net als de speen en rammelaar.
De letters van de naam zijn gemaakt met de QuicKutz, Phoebe. Dit is wel mijn favoriete alfabet hoor!


 Stempel: Eline Pellinkhof EC0107, EC0111
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - broken china - vintage photo - peeled paint -
Papier: Prima Marketing Madeline 'Skyward'


Heb je ook een melkpakje gemaakt en wil je het versturen? Snij dan de onderste delen die je normaal aan elkaar plakt korter af en vouw deze naar binnen. Bij ontvangst moet het in elkaar gevouwen worden als een doos en het strikje natuurlijk even strikken.

woensdag 15 juni 2011

Een lief kleinkindje is geboren

Ik ben trots!
Vandaag is het 2de kindje van mijn nichtje geboren, ik ben weer 'oma' geworden. Het is een gezond jongetje met de naam Dwayne.
Ik ben hem vanavond al gaan bewonderen en wat zijn mama en papa trots zeg! En dan die lieve grote zus Rachel die was nog trotser. Ze heeft hem al helemaal bedolven met lieve kusjes.

Met mijn nichtje heb ik een speciale band en voor haar ben ik als een moeder, Rachel noemt me altijd oma en voor mij zijn ze als een dochter en kleindochter. Een hele speciale band dus...

Gewoon lekker trots zijn...

Morgen de geboortekaartjes afmaken en dan zal ik ze volgende week (denk ik) hier ook tonen. En natuurlijk een foto van mijn kleinzoon.

dinsdag 14 juni 2011

It's a boy!



Dit geboortekaartje is al meer voorbij gekomen, maar nu in de meisjes-vorm.
Het stempeltje is eigenlijk met een jongetje die de kar met zijn baby-broertje trekt. Maar omdat niet alleen jongens een broertje krijgen dacht ik daar moet wat mee te doen zijn. Ik heb ooit eens aankleedpoppetjes van Eline Pellinkhof gekocht in de jongens én de meisjesversie. En daar heb ik het hoofdje vandaan gehaald, het hoofdje had dezelfde maat als het originele stempeltje. Het kaartje heb ik verder afgemaakt met tekstjes en bloemetjes van de Eline's Baby-serie. Het truitje van het meisje heb ik op scrappapier gestempeld, uitgeknipt en op het lijfje geplakt.

Stempel: Eline Pellinkhof EC0105, EC0106, EC0109, EC0110
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - wild honey - walnut stain - tea dye - bundled sage - chipped sapphire - black soot -
Papier: BasicGrey Oliver

Liefs,
Carla

maandag 13 juni 2011

Music saves my soul


Wederom een bijdrage van mij op Music saves my soul van Marcea. Deze keer U2 & Mary J. Blige met One.


Vroom... vroom


Mijn dochter wilde een kaartje voor haar vader, dus heb ik iets in elkaar gezet. Een oudje van BasicGrey gebruikt en met Distress Ink de randjes aangezet. Het afdrukje ingekleurd met Distress Ink en de letters 'Dad' gemaakt met de QuicKutz. Het tekstje 'vroom... vroom' is van Elzybells.

Stempel: Elzybells
Distress Ink: - walnut stain - tattered rose - peeled paint - black soot - pumice stone -
Papier: BasicGrey Infuse

Fijne maandag!
Groetjes Carla

zondag 12 juni 2011

All things grow with love...


Het afdrukje van Eline nog maar eens ingekleurd en ook hetzelfde papier gebruikt. Het afdrukje ingekleurd met Distress Ink, waarmee ik ook de randen heb gedaan. Verder het kaartje afgewerkt met de blaadjes en bloemetjes. De 'pareltjes' linksboven zijn gemaakt met Glossy Accents.

Stempel: Eline Pellinkhof EC0124, Elzybells (tekst)
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - spun sugar - worn lipstick - aged mahogany - bundled sage - wild honey - walnut stain -
Papier: PB7032
Bloemen: LR0145
Blaadjes: FLP004

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!
Groetjes Carla

Zeeuws knoopje

 
Van dit lieve bloemetje heb ik een boeketje in huis staan. Ik zag ze 2 dagen geleden bij de bloemist en had ze nog niet eerder gezien. Het heet een Zeeuws knoopje. Het staat hier 'gezellig' op de salontafel.


Fijne zondag!
Groetjes Carla

vrijdag 10 juni 2011

Flowers whisper what...


Een grote glimlach op dit lieve gezichtje....
Van deze serie heb ik 1 stempeltje gekocht, meer omdat ik twijfelde of ik ze überhaupt weleens zou gebruiken,  maar ingekleurd is het wel een schatje hoor! Het papier is van het bijpassende blok Eline´s Flowerz. Als laatste heb ik het tekstje op het roze papier gestempeld. Tekst is: Flowers whisper what words cannot say.

Stempel: Eline Pellinkhof EC0124, Elzybells
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - worn lipstick - wild honey - walnut stain - bundled sage - aged mahogany - black soot -
Papier: Eline's Flowerz PB7032
Bloemen: EZ Succes Retro pons
Blaadjes: FLP0104


Fijn weekend!
Liefs,
Carla

donderdag 9 juni 2011

Allemaal roosjes



Hier even een fotootje van mijn 'roosjes'. Ik zag op internet af en toe roosjes-servies langskomen en toen dacht ik: 'He wat leuk!' Maar waar begin je dan? Je moet echt tegen zoiets oplopen. Ik was al wat kop en schotels tegen gekomen. En een paar dagen terug heb ik weer een kleine schat gescoord. Een theepot (of is het een koffiekan?) en 2 schaaltjes. Ik heb het setje op een oud theetafeltje gezet welke ik van Anja heb gekregen. Onder de glasplaat zit nog een kleedje die door de oma van Anja is gehaakt toen Anja ging trouwen. Anja is inmiddels ook al oma... Dus het kleedje is al wel wat jaartjes oud, net als het tafeltje.
Ik hoop in de toekomst zeker meer te scoren... Een paar mooie borden zou ook wel heel leuk zijn.

Groetjes Carla

woensdag 8 juni 2011

Eat drink and be merry...


Wat kan je toch veel papier hebben en er eigenlijk niks mee doen he? Ik heb verschillende blokjes van Eline Pellinkhof, maar soms vergeet je ze gewoon ;) Dus nu toch maar een blokje gepakt en er iets mee gaan maken.

Ik heb een sketch gezien bij CPS-Card Sketches en ben daar mee aan de slag gegaan.


Het afdrukje en de tekst zijn van Elzybells. Verder niet veel aan de kaart gedaan alleen de bloemetjes gemaakt met de Creatables.

Stempel: Elzybells
Distress Ink: - tattered rose - antique linen -worn lipstick - wild honey - walnut stain - pumice stone - black soot - bundled sage -
Papier: Old-Fashioned Nursury PB7031
Bloemen: Creatable LR0145
Blaadjes: FLP004


Oh en ik heb Kadoosjes gelezen, maar nog niet aan begonnen ;o)
Het is allemaal zo leuk...

Fijne dag!
Liefs Carla

maandag 6 juni 2011

Music saves my soul Saturday... Sunday


Wederom een bijdrage van mij op Music saves my soul Saturday op zondag ;o) van Marcea. Deze keer Fleetwood Mac met Go your own way, live gezongen. Heerlijke muziek!

zondag 5 juni 2011

Kadoosjes

Gisteren heb ik het blad Kadoosjes gekocht. Wat een leuke dingen staan daar in om te maken. Ik ga even kijken of ik er iets uit kan maken.
Hebben jullie het ook gezien en misschien wel gekocht?

Fijne zondag!
Groetjes Carla