Pagina's

zondag 31 juli 2011

Hopelijk voel je je...

 Een collega van me is ziek en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt. Ik hoop echt dat ze zich snel weer wat beter voelt, want dit blijft maar zeuren bij haar...

Ik heb een Lily of the valley afdruk gebruikt en ingekleurd met Derwent potloden. Het tekstje heb ik zelf geprint. Alles weer gedistressed en als laatste kleine stukjes kant en een bloem op de kaart geplakt.
(De foto is een beetje vaag vind ik, maar in het echt is alles veel scherper... sorry! En ook heb ik het plukje haar wat onder het hoofddoekje vandaan komt nog even bijgekleurd... vergeten *bloos*)

Stempel: Lily of the Valley
Derwent Coloursoft: - 120 - 150 - 160 - 170 - 180 - 450 - 500 - 510 - 520 - 590 - 670 - 690 -
Distress Ink: -walnut stain -
Papier: Prima Marketing 'Madeline Collection
'

Tot het volgende bezoek!
Groetjes Carla

Waar te koop?

Hier weer even een klein berichtje van mij. Ik ben hier druk met veel meer werken dan normaal, omdat collega's op vakantie zijn. Maar vanaf volgende week mag ik gaan uitrusten. Ik hoop dat ik dan ook weer gewoon tijd heb om andere blogjes langs te gaan en zeker te reageren... het schiet er gewoon bij in :o(

Ondertussen ben ik wel bezig met een opdracht, welke ik over 2 weken kan laten zien. Verder nog een aantal kaartjes te maken de komende dagen, omdat je verjaardagskaarten en beterschapskaarten nooit genoeg kan hebben. Al maak ik liever felicitatiekaarten hoor ;o)

Maar waarom ik dit bericht schrijf is dat ik ergens las over dat Hängler Stängler-stempels ook te koop zin in Nederland. Maar ik zoek nu al een aantal maanden en nog steeds niks gevonden. Dus ik dacht plaats gewoon een berichtje. Ik hoop dat iemand me kan helpen.

Fijne zondag!
Groetjes Carla

woensdag 27 juli 2011

Een nieuwe baan


En dan heb je na een lange tijd ineens een baan. Dat moet gevierd worden met een kaartje.
Ellen heel veel succes met je nieuwe baan!

Ik heb een afdrukje van de postbode gebruikt... toepasselijker kan het niet... en ingekleurd met de potloden. De randjes gedistressed en afgemaakt met een kantje, bloemetje en knoopje. De tekst heb ik zelf geprint.

Stempel: Penny Black
Distress Ink: - vintage photo -
Derwent Coloursoft: - 020 - 130 - 180 - 440 - 450 - 630 - 670 - 700 -
Papier: Prima Marketing 'Jack 'n Jill'

Fijne dag!
Groetjes Carla

zondag 24 juli 2011

Get well wishes



Nog een snelle kaart gemaakt voor een zieke.
Deze zuster zal 'm hopelijk snel weer op de been helpen.

Ik heb restjes BasicGrey Curio gebruikt, dit allemaal een beetje gedistressed met Distress Ink (walnut stain) en een pin up van internet. Het tekstje is van Elzybells en dit is op een kantje geplakt.

Tot de volgende keer!
Liefs,
Carla

donderdag 21 juli 2011

Hoera


 Eindelijk weer een verjaardagskaart gemaakt. Ik heb een stempelafdrukje van Lily of the Valley gebruikt. Ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Verder bloemetjes, blaadjes en kantje gebruikt. De randjes onder de afbeelding zijn met een Martha Stewart-pons gemaakt. De uitgestanste letters zijn van Tim Holtz. Verder alles gedistressed met Distress Ink.

Distress Ink: - walnut stain -
Derwent Coloursoft: - 070 - 170 - 180 - 330 - 340 - 440 - 450 - 510 - 580 - 590 - 630 - 640 - 660 -
Stempel: Lily of the Valley
Papier: My Mind's Eye 'Stella and Rose'
Bloemen: EKSucces
Blaadjes: CL CS11

Graag tot ziens!
Groetjes Carla

donderdag 14 juli 2011

Elvis Presley

Een kaartje gemaakt voor een Elvis-fan.
Plaatje van internet geplukt en net als het oude muziekblad wat gedistressed en op een klein stukje scrappapier geplakt. Verder is de kaart afgemaakt met een tekstje en de bloemetjes.

Liefs,
Carla

maandag 11 juli 2011

Music saves my soul



Mijn bijdrage op Music saves my soul Saturday van Marcea. Deze keer Alanis Morisette met Uninvited.

zaterdag 9 juli 2011

Omdat ik niks...

Omdat ik niks te melden heb kom ik toch even langs.
Ik ben lekker een weekje vrij en wil onverwachts wat in huis gaan doen. Wil een deel van de woonkamer gaan witten en een kast schilderen die ik gekocht heb, dus mijn weekje is al 'volgeboekt' ;o) En dat deel witten kan omdat het gescheiden is met een muur... Anders weet je niet meer waar je gebleven bent.


Verder was ik aan het bloggen en zag dit langskomen op een blogje met een linkje naar de nieuwste spulletjes van Eline's Winter huis. En als 'Eline-fan' MOEST ik daar kijken.... Was het maar alvast september dan zijn al deze mooie dingen te koop. Ik heb al favorieten ;o)

dinsdag 5 juli 2011

Pin up 2



Omdat ik de plaatjes van de Pin-ups zo leuk vind heb ik er nog één uitgeprint. Niet teveel poespas op de kaart gebruikt, maar het gebruikelijke.
Een beetje distressen, een kantje, bloemetjes, oude knopen en een tekstje.

Nu nog even wachten op een verjaardag van een (geschikte) man waar ik deze heen kan sturen...

Distress Ink: - walnut stain -
Papier: BasicGrey Curio

Bloemen: EKSucces
Blaadjes: FLP004


Fijne dag!
Groetjes Carla

maandag 4 juli 2011

Vintage girl



Gisteren is er weer een vintage-kaartje uit mijn handen gekomen. Deze keer met een meisje... Zij moest nog wel, zij het iets verlaat, naar iemand toe.. Maar mét liefde gemaakt hoor!

Wederom een plaatje wat ik al eerder van internet had gehaald. Het papier is van Prima en de tekst van Elzybells. Het kantje heb ik een beetje gerimpeld en vastgeplakt, waardoor de tekst met 3Dkit geplakt moest worden. De bloem is afgemaakt met een oude drukknoop.

Distress Ink: - walnut stain -
Papier: Prima Marketing Botanical Collection 'Candle light'
Bloemen: EK Succes
Blaadjes: FLP004

Veel plezier op deze dag!
Ik mag nog een week werken en dan heerlijk een week vrij.
Ik kijk er naar uit :o)

Liefs,
Carla

zondag 3 juli 2011

Pin up


 Nadat ik gisteren een 'snelle' kaart had gemaakt had ik de smaak te pakken. Deze keer geen oude auto, maar een pin-up girl van internet gepikt en geprint. Ik moest namelijk weer een mannenkaartje maken.

En ondanks dat ik op internet zoveel mooie, drukke en 'volle' kaarten tegen kom (en deze ook af en toe in een mapje op mijn pc opsla) kan ik niet zo'n kaartje maken. Het is bij mij altijd simpel met zo af en toe een uitschieter ;o)

Deze is wederom simpel. Een scrappapiertje, een kantje, de pin-up en de tekststempel is er verder niks anders op de kaart geplakt. Het papiertje, plaatje en tekst zijn nog wel een beetje gedistressed.
Het blijft altijd moeilijk om een mannenkaartje te maken.

Distress Ink: - walnut stain -
Papier: Action

Fijne zondag!
Liefs,
Carla

zaterdag 2 juli 2011

For gentlemen


Vanmorgenvroeg een heel snel kaartje gemaakt voordat ik naar mijn werk ging. Ik had aan dochterlief beloofd een kaartje te maken voor haar vader, maar dat was ik gisterenavond vergeten.

Dus wat maak je dan? Even geen idee en dan maar een plaatje van internet geplukt, natuurlijk met een auto. Heel eenvoudig wat gedistressed en wat scrappapier op een kaartje gedaan. En als laatste de tekst én de oude knoop toegevoegd. Het kaartje meet ongeveer 11 x 8 cm.

Het kaartje is aan een zakje met snoepharten vast gemaakt. Omdat ze niet wist wat te kopen heeft ze toch een heel leuk cadeautje.

Distress Ink: - walnut stain -
Papier: Action

Fijn weekend!
Groetjes Carla

vrijdag 1 juli 2011

40 jaar getrouwd



Een collega van me is vandaag 40 jaar getrouwd en aan mij werd gevraagd of ik een kaart kon maken... dat valt natuurlijk altijd te proberen.

Ik heb de foto van de uitnodiging gescand, op heel licht sepia gezet, geprint en schuin op de kaart geplakt. Verder bloemen, hartjes, een kantje en de namen van het bruidspaar toegevoegd. En natuurlijk... het hoort denk ik gewoon bij mij... met Distress Ink de randen gedistressed. En het getal 40 is met de QuicKutz gemaakt.
De kaart is 15x17 cm. Er moeten ook heel wat namen van collega's en misschien nog wel wat tekst opgeschreven worden.

Joke,
Ik wens je een hele fijne dag met je gezin!

Distress Ink: - walnut stain -
Papier: Prima Marketing 'Botanical Collection'
Hartjes: Creatables LR0159
Bloemen: EK Succes
Blaadjes: FLP004

Fijne dag!
Liefs,
Carla