zondag 31 juli 2011

Hopelijk voel je je...

 Een collega van me is ziek en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt. Ik hoop echt dat ze zich snel weer wat beter voelt, want dit blijft maar zeuren bij haar...

Ik heb een Lily of the valley afdruk gebruikt en ingekleurd met Derwent potloden. Het tekstje heb ik zelf geprint. Alles weer gedistressed en als laatste kleine stukjes kant en een bloem op de kaart geplakt.
(De foto is een beetje vaag vind ik, maar in het echt is alles veel scherper... sorry! En ook heb ik het plukje haar wat onder het hoofddoekje vandaan komt nog even bijgekleurd... vergeten *bloos*)

Stempel: Lily of the Valley
Derwent Coloursoft: - 120 - 150 - 160 - 170 - 180 - 450 - 500 - 510 - 520 - 590 - 670 - 690 -
Distress Ink: -walnut stain -
Papier: Prima Marketing 'Madeline Collection
'

Tot het volgende bezoek!
Groetjes Carla

Waar te koop?

Hier weer even een klein berichtje van mij. Ik ben hier druk met veel meer werken dan normaal, omdat collega's op vakantie zijn. Maar vanaf volgende week mag ik gaan uitrusten. Ik hoop dat ik dan ook weer gewoon tijd heb om andere blogjes langs te gaan en zeker te reageren... het schiet er gewoon bij in :o(

Ondertussen ben ik wel bezig met een opdracht, welke ik over 2 weken kan laten zien. Verder nog een aantal kaartjes te maken de komende dagen, omdat je verjaardagskaarten en beterschapskaarten nooit genoeg kan hebben. Al maak ik liever felicitatiekaarten hoor ;o)

Maar waarom ik dit bericht schrijf is dat ik ergens las over dat Hängler Stängler-stempels ook te koop zin in Nederland. Maar ik zoek nu al een aantal maanden en nog steeds niks gevonden. Dus ik dacht plaats gewoon een berichtje. Ik hoop dat iemand me kan helpen.

Fijne zondag!
Groetjes Carla