dinsdag 29 januari 2019

Gevonden!


Pas was ik een lade aan het opruimen met oude knutselspullen. Ik vond er embossingmallen, borduurmallen en knipvellen in. En daar waren ook deze plaatjes. Ik heb ze ooit eens geknipt toen ik nog druk met 3D-plaatjes was. Nou dat is wel heel lang geleden moet ik zeggen. Ik knipte de plaatjes al vooruit, zelfs in mijn lunchpauze op het werk. Ik deed ze in zip-zakjes en zo bleef alles mooi bij elkaar. Ik kon ze als ik ze nodig had zo gebruiken. En wat had ik er veel op voorraad zeg! Ik deed in die tijd demonstraties geven van diverse kaarttechnieken in winkels en op beurzen en had dan ook genoeg voorbeelden nodig. En een plaatje kon dan maar geknipt zijn...
En bij het opruimen had ik ze ook weg kunnen gooien, maar omdat ik een zwak voor Eline Pellinkhof heb kon ik het niet over mijn hart verkrijgen. Daarom ben ik ze met 3D-kit gaan plakken met dit als resultaat. Door mijn zwak voor Eline Pellinkhof wordt mijn verzameling stempeltjes van haar ook nog steeds aangevuld. Misschien toch ook maar eens gaan proberen om ook met deze stempeltjes leuke kaartjes te gaan maken.

Met de bovenstaande plaatjes ben ik wel aan de slag gegaan. Helaas kan ik de uitwerkingen nog niet laten zien. Zodra de kaartjes ontvangen zijn zal ik ze hier laten zien.

Ik heb een vrije dag en heb wat afspraken maar ga zeker van mijn dag genieten.
Fijne dag en tot snel!
Groetjes Carla

Geen opmerkingen: