Pagina's

donderdag 13 april 2023

Blog bestaat 15 jaar, met veel creativiteit

Ik zag pas dat mijn blog in deze maand staat 15 jaar bestaat. 15 jaar! Ik was deze blog begonnen omdat ik voor een kaarttechniek ontwerpster demo's in winkels en op beurzen gaf. Om de technieken te laten zien moest je toch genoeg voorbeelden bij je hebben. Maar zoals velen denk je dat je als je op een beurs loopt en de ideetjes allemaal op slaat. Maar dat was niet zo. En 15 jaar geleden had nog niet iedereen een mobiele telefoon. Dus was deze blog zeker zo handig voor iedereen om de voorbeelden te kunnen zien en mochten ze dat willen namaken.

Nou dit was mijn eerste bericht met deze kaart.


Wat heb ik veel laten zien in de afgelopen 15 jaar. Veel berichten, ruim 800 stuks

Kaarten in verschillende technieken. Maar ook kaarten waar ik me nu bijna voor schaam. Maar dat was gewoon de soort kaarten die men toen maakte. In de loop der jaren heb ik ook zelf een andere slag daarin gemaakt. En heel af en toe maak ik nog weleens een kaartje.

Pagina's met foto's om vast te leggen waar ik was geweest. Ook heel leuk!

En dan in 2017 ben ik begonnen met haken. Ik, die nooit van 'die beestjes' zou gaan haken had toen toch wel de passie gevonden. Dit kwam in een periode waar ik de rust echt nodig had en me daar goed bij voelde. Er zijn, en nu nog steeds, veel verschillende projecten uit mijn handen gekomen.

En niet te vergeten de gepersonaliseerde familieportretjes. Daar heb ik veel mensen blij mee gemaakt en zelf ook heel veel plezier aan beleef om dit te maken. Altijd iets bijzonders.

En de laatste maanden heb ik mezelf leren breien met af en toe wat hulp als ik er niet uit kwam. Maar een aantal sokken zijn al wel uit mijn handen gekomen. En wat zijn die lekker warm zeg!

In de jaren heb ik af en toe een dipje gehad of gewoon druk met andere dingen geweest en dat zag je dan ook terug in de aantal berichten per maand of jaar. Ook speelt mee dat de afgelopen jaren Facebook en Instagram meer in opkomst zijn en het allemaal daar net iets makkelijker en sneller te plaatsen is. En ook is de interactie groter.

Ik hoop hier nog heel berichten te plaatsen en veel creativiteit te kunnen laten zien. 

Fijne dag!
Groetjes Carla

Geen opmerkingen: